Amy Lee (Evanescence): Mesaj video pentru fanii din România!

Amy Lee, solista trupei americane  Evanescence, a transmis un mesaj pentru fanii din Romania care vor veni sa vada Evanescence live la Arenele Romane din Bucuresti pe 29 iunie! 
 
Mesajul poate fi urmarit pe Facebook aici: www.facebook.com/METALHEADRomania/videos/10158741305055032/
 
Evanescence se afla din nou in formula magica in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care au consacrat trupa si care au ramas nemuritoare pe buzele fanilor din intreaga lume. Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" si "Best Hard Rock Performance".
 
Membrii trupei Evanescence pregatesc pentru concertul de la Bucuresti un setlist ce include cele mai indragite piese ale lor, precum "Going Under", "Lithium", "My Immortal", "Whisper" sau "Bring Me to Life"! Le regasiti pe toate intr-un playlist festiv ce contine toate piesele cu care Evanescence sunt acum in turneu si care poate fi ascultat mai jos.
 
Show-ul Evanescence de la Bucuresti va fi deschis de catre Killa (Italia), Sede Vacante (Grecia) si Fall Has Come (Italia), trei formatii cu instrumentisti profesionisti a caror muzica a depasit granitele tarilor din care provin.
 
Pentru acest concert gasiti bilete pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea .

0 comentarii: