Lansare de carte, sesiune de fotografii și autografe cu Dragoș Pătraru



Vineri, 23 iunie, Dragoș Pătraru va fi prezent la lansarea cărții sale: “Unde nu-i cap, vai de popoare!”. Începând cu ora 18.00, la Librăria Luceafărul din zona Unirii, autorul se va întâlni cu fanii emisiunii Starea Nației pentru a discuta despre carte și pentru a lua parte la sesiunea de fotografii și autografe.
 
 Unde nu-i cap, vai de popoare!”, o culegere de texte cu materiale apărute în ultimul an la emisiunea Starea nației, este a doua ispravă de succes de acest gen sub semnătura lui Dragoș Pătraru, cu desene de Mardale.
 
„Nu vrem să vă convingem de nimic, nu vă cerem să votați cu cineva. Ne dorim o lume care să aibă în centrul ei omul. Nu banii, nu instituțiile. Oamenii! Totul, pentru a avea cât mai puțină sărăcie și cât mai multă fericire. Ce altceva este viața, dacă nu dreptul de a-ți căuta și de a-ți găsi fericirea? Așadar, dacă aveți, după 48 de minute de emisiune, măcar o întrebare pentru voi, înseamnă că noi ne-am atins scopul. Să vă facem să gândiți critic, să vă creștem rezistența la manipulare.“ Dragoș Pătraru
 
Din cuprins: Când ne ceartă hoții / Oare va rezista România la cinste? / Terorism de internet /Hă-hă, ce proști sunt ăștia! Și ce deștepți suntem noi!/ Cei obscen de bogați / Sfântul profit / Dosarul loviturii de stat când se deschide? / Doze letale de prostie și de ciordealăț Hăul cel mai mic / Cetățeni cu chirie/Ne amenință plagiatorii. Cu cremenalul! / Știți bancul cu mineriada?/ Dă, mamă, cu kitsch-ul în mine! / Ne vedem cu politicienii când le va crește creierul / Și se jură că nu fură, dar l-am prins cu votu-n gură/ Români, nu proști sau deștepți! / România ca o ordonanță de urgență.
 
Mai multe detalii despre evenimentul de lansare a cărții puteți găsi aici.
 
Cartea este disponibilă în rețeaua Bookstop Litera, în toate librăriile din București și din țară, online pe www.litera.ro și www.elefant.ro.

0 comentarii: