The Blackmordia și Xaon concertează alături de Gojira la Arenele Romane pe 4 iulie

Gojira, cea mai cunoscuta trupa de metal francez, concerteaza in data de 4 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti! Alaturi de ea vor urca pe scena The Blackmordia, una dintre cele mai tinere si energice trupe metal din Franta, si elvetienii de la Xaon care au facut furori la editia din 2016 a festivalului METALHEAD Meeting.
 
Va reamintim ca pana in data de 15 iunie biletele au preturi speciale si se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea. De asemenea, gasiti la vanzare si pachete speciale prin care puteti vedea trei din cele mai mari showuri ale verii cu un abonament general, mai ieftin: Festivalul Metalhead Meeting (24-25 iunie), Evanescence (29 iunie) si Gojira (4 iulie), iar daca va place sa va distrati in gasca, atunci sa stiti ca avem pentru voi pachetul promotional Five Pack ce va ofera 5 bilete la pret de 4 in zona Acces General!
 
The Blackmordia
Infiintata la Paris, trupa The Blackmordia si-a propus sa ia cu asalt scena metalului modern! Cu o varsta medie de 19 ani, cvintetul si-a construit deja o baza semnificativa de fani, fiind prezent destul de des atat in presa de specialitate, cat si la televiziunea nationala franceza. The Blackmordia a impartit deja scena cu nume celebre precum August Burns Red, The Word Alive sau Betraying the Martyrs, sustinand pana in prezent peste o suta de spectacole si devenind extrem de cunoscuta in Franta. Cel mai nou single al trupei, "Lying To Ourself", poarta semnatura lui Al Groves, producator englez responsabil pentru cel de-al cincilea album al trupei Bring Me the Horizon, "That's the Spirit".
www.facebook.com/Blackmordia/
 
Xaon
Proiectul Xaon a aparut in 2015 si a fost format de catre doi muzicieni profesionisti, Vincent Zermatten si Florian Jacot-Descombes, care si-au dorit sa experimenteze extremele genului death metal, inventand un stil pe care ulterior l-au numit "Dark Metal". In prezent, Xaon a anuntat o noua prezenta permanenta in randurile componentei sale, anume vocalistul de origine franco-americana Rob Carson.
 
Primul EP al trupei Xaon poarta numele de "Face of Balaam" si a fost promovat anul trecut printr-o serie de concerte importante in Europa, printre care si cel sustinut pe scena festivalului METALHEAD Meeting 2016. Xaon revine pe 4 iulie, in concert la Bucuresti, cu primul lor album full-lenght, "The Drift", lansat recent sub egida casei de discuri Sliptrick Records.
www.facebook.com/xaonmusic/
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua de 2000 de puncte www.iabilet.ro/retea (in magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare, dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- Presale pana pe 15 iunie: 90 de lei Acces General
- Presale pana pe 4 iulie: 95 de lei Acces General
- La intrare: 100 de lei Acces General
 
Pachetele speciale la Acces General au urmatoarele preturi:
- Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira = 380 Lei (reducere 50 de lei)
- Metalhead Meeting + Gojira = 225 Lei (reducere 35 de lei)
- Five Pack (5 bilete la pret de 4) = 360 Lei
Gojira la Arenele Romane este un eveniment marca METALHEAD powered by ROCK FM

0 comentarii: