Deschidere AROME /// Bistro și Grădină



Începând din acestă vară, cocheta cafenea urbană AROME se reinventează la o nouă adresă: Luigi Cazzavillan 25.
 
Într-o superbă casă cu istorie, pe o stradă liniștită, ferită de agitația orașului, AROME /// Bistro și Grădină este noua ta oază de evadare chiar în inima Bucureștiului.
 
Mai multe arome, mai multe povești
 
Odată cu mutarea pe Luigi Cazzavillan 25, spațiul generos de la Arome va fi gazda a nenumărate suprize pentru toți prietenii vechi și noi care ne trec pragul.
 
Te așteptăm de marți până duminică, între orele 10:00 – 22:00, pentru a descopri un meniu mai complex, care include atât preparatele consacrate ale Arome, dar și preparate noi, de sezon. Pentru toate folosim cele mai bune ingrediente, pentru o experiență fresh în fiecare zi.
 
Meniul este acompaniat de băuturi atent selecționate: fresh-uri și smoothie-uri proaspete // cafea single origin // ceaiuri diverse // bere artizanală // vinuri românești
 
Cu un design cald și luminos, casa și grădina Aromelor sunt perfecte atât pentru înâlniri cu prietenii, birou mobil sau doar o gură de relaxare, cât și pentru evenimente private, aniversări, reuniuni și voie bună.
 
Mai mult, la Arome vom avea parte de diverse evenimente aromate cu muzică și artă, care vor fi anunțate pe pagina de Facebook a Arome.
 
Arome /// Bistro și Grădină
Luigi Cazzavillan 25
Marți - Duminică ➣ 10:00 - 22:00

0 comentarii: