NexT Fantasia în Grădina Botanică - 24 iunie

Imediat după Noaptea de Sânziene, sâmbătă, pe 24 iunie, în Grădina Botanică își vor face apariția creaturi fantastice, zâne și vrăjitoare care se vor amesteca printre cei prezenți, gata să se lase fermecați de un program de filme vrăjite și de mâncăruri și licori magice, odată reveniți cu picioarele în iarbă după ce muzica celor de la Travka îi va purta prin aer, până-n lună. 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Cele 5 scurtmetraje proiectate promit să îi ducă pe spectatori departe, în lumi fantastice, distopice sau de-a dreptul magice.

În The Absence of Eddy Table un băiat este aruncat printr-un tub într-o lume cu vegetație fantasmagorică, unde se îndrăgostește de o fată misterioasă, care ascunde niște secrete întunecate. Tot despre dragoste este vorba și în animația suprarealistă Love, un sentiment copleșitor care dă peste cap o întreagă planetă. Pe o altă planetă extraterestră ne duce și Amalimbo, pe urmele unei fetițe care încearcă să înțeleagă moartea prematură a tatălui ei. În Malesh trei femei care locuiesc la capătul unei păduri vrăjesc niște bărbați, iar în Leshy o altă pădure este luată în stăpânire de creaturi magice.

Spectatorii sunt liberi să-și întindă propriile pături de picnic pe pajiștea din Grădina Botanică.

Acces: incepând cu ora 18:00
Concert TRAVKA: ora 19:00
Proiectie: ora 21:30
🍔 🍻 Food & drinks corner: pe toata durata evenimentului

Bilete eveniment: https://eventbook.ro/film/bilete-next-film-festival-2017-next-fantasia
*Biletul include accesul la proiecție și concert, însă o taxă de acces de 5 lei trebuie achitată la fața locului, pentru Grădina Botanică.

** Pre-sale: primele 100 de bilete la pret de 20 Ron.

Eveniment prezentat de SILVA

Facebook event

0 comentarii: