The Secret Society | Molecule F 7 We are a Generation: Molecule F Generation



Nu este ceea ce crezi, nu este ceea ce pare a fi, este ce esti, ce gandesti si mai important cu cine esti. Inseamna ca esti unde trebuie: Molecule F 7 | The Secret Society.
 
Aniversarea a 7 ani de Molecule F a fost un call to action la a iesi in evidenta prin stilul si personalitatea fiecaruia, fie safe, fie 100% proud & loud si un statement ca suntem aparteneti ai unei mari famili urbane, al unui grup select pe care l-am creat impreuna in ani de incercari de a pune moda romaneasca pe un piedestal, acolo unde ii este locul. 
 
The Secret Society: Molecule F 7 suntem cei care respingem conformitatea si celebram diversitatea in toate formele ei. Noi suntem cei care gandesc, care cauta, suntem vocile unei generatii: Molecule F Generation - cei care cred cu adevarat intr-o piata de moda romaneasca stabila. 
 
Suntem multi, suntem puternici, suntem relevanti. Bine ati venit in societatea noastra secreta ghidata de valori si loiala autenticitătii. Nu avem un cod secret, nu avem un anumit look, dar avem o dorinta de acceptare, educare si integrare a tuturor celor care care sustin designul romanesc.
La multi ani Molecule F! Un an inspirat, puternic si vibrant!
 
Multumim tuturor celor ce au facut posibil Molecule F 7 | The Secret Society: IQOS, Mega Image, Finlandia, Aqua Carpatica, Privileg Catering, The Clique Bistro, Harper’s BAZAAR, fiecarui designer care ne-a calcat pragul, fiecarui stilist si reprezentant media cu care am lucrat pana acum si celor cu care vom lucra de acum inainte si voua tuturor!
Photo: Alberto Grosescu
The Storyalist
DJ: Claudia
Layout invitatie: Sergiu Martinas & Lucian Rusu
#moleculef7
 
Despre Molecule F:
Inventat in urma cu sapte ani, Molecule F este mediul social in care amatorii de vestimentatie originala de calitate sunt pusi in contact direct cu cei care le creeaza. Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F, este omul curajos care, trecand peste obstacolul profundei crize financiare si al neincrederii in creativitatea autohtona, a avut viziunea de a crea un nou tip de platforma, on-line si off-line, de a umple spatiul dintre design-ul romanesc si nevoia exprimarii autentice.
 
Misiunea Molecule F este de a sublinia valentele design-ului romanesc, de a-l promova si mentine in cotidianul consumatorului de arta vestimentara si de a promova continuu tinerii creatori romani. In cei sapte ani de activitate, sub sigla alb-negru a Molecule F s-a cristalizat o retea de distributie calitativa a modei autohtone, promovand o selectie de produse consistenta, consecventa si bine conturata. A luat astfel nastere un mediu on-line de vanzare pe plan national si international, un punct de desfacere offline la Molecule F Concept Store, in Mall Promenada, un mediu social din ce in ce mai bine conturat sintetizat prin sloganul propriu - „Proudly Powered by Romanian Designers” si un boutique de PR creativ Molecule PR.
 
Original la inceputuri, conceptul Molecule F a deschis multe usi catre viitor. Privit cu curiozitate in trecut, dar tot mai imitat astăzi, conceptul a prins radacini solide devenind creator prin el însusi. Astazi, portofoliul Molecule F aduna la un loc mai bine de 100 dintre cei mai cool designeri romani. Daca in urma cu aproape un deceniu imaginea creatorilor de arta vestimentara romaneasca era confuza in ochii consumatorului local, astazi a devenit o regula de stil ca oricine sa aiba in garderoba macar o piesa autentic romaneasca.

0 comentarii: