Patricia Kaas a lansat un Lyrics Video oficial, cu piesa "Adèle"

Patricia Kaas a lansat un Lyrics Video oficial, cu piesa "Adèle", de pe albumul ”Patricia Kaas”. Artista revine în România pe 24 iunie, la Sala Palatului, in Bucuresti, și pe 26 iunie, la Parcul Rozelor, la Timisoara. Organizator: Events.
 
După doi ani de retragere de pe scenă, Patricia Kaas a revenit cu primul album omonim al carierei sale. ”Patricia Kaas” este al zecelea său album de studio și prima colecție de piese originale din ultimii 13 ani. Balada Adèle”, una dintre piesele de rezistență a albumului, este povestea unei adolescente căreia mama sa îi explică lupta femeii într-o lume a bărbaților. O piesă bulversantă și datorită inflexiunilor senzuale, în tonuri de blues. Chitara acustică a lui Fin Greenall (liderul grupului englez Fink), cu acordurile ei subtile, deconspiră influențele lui John Legend și Amy Winehouse și adaugă melodia, ca formă de suspendare a clipei, în timp.
 
“Este o experiență de viață pe care simt nevoia să o împărtășesc acestei adolescente. Să îi explic că nu e ușor, mai ales dacă ești femeie... Mi-ar fi plăcut să fiu această Adèle, să mă ia cineva de mână și să mă ghideze un pic în viață”.
 
Alura de adolescentă a Patriciei, farmecul și rafinamentul tipic franțuzesc, energia, toate sunt ca la debut. Numic nu-i trădează vârsta. Mai puternică și mai echilibrată ca oricând, vocea cântăreței nu și-a pierdut sensibilitatea catifelată, nici acel mix unic de senzualitate și amărăciune ușor cinică.
 
Biletele pentru concertul de la Timișoara costă 80, 120, 160, 200, 240 sau 300 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele se pot cumpăra online, pe eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

0 comentarii: