Swing Dance Party la Journey Pub



JAZZ ON THE DANCE FLOOR: Swing dance party with Swing Steps Bucharest
26 iunie 2017, orele 19.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr.25, în Piața Romană)
FB: https://www.facebook.com/events/1226211194156083/
* Eveniment cu intrare liberă 

În timpul verii, săptămâna se începe cu poftă de viață! Așa că, împreună cu Swing Steps Bucharest, vă propunem o petrecere pentru toți iubitorii de jazz și de dans deopotrivă. Luni, 26 iunie, de la orele 19:00, vom face o incursiune în epoca jazz-ului și a serilor de dans din Harlem-ul anilor ’30, în sala UpAbove de la Journey Pub din Piața Romană.

Ce mod mai bun de a ieși din rutina zilnică și de a uita de monotonia zilelelor de muncă decât să te pierzi pe ritmul basului sau al trompetei, alături de o comunitate în continuă creștere de dansatori pasionați? Vino să te destinzi în pași de Lindy Hop sau Charleston, să simți vibe-ul erei swing și să experimentezi un stil de dans care se bucură de un revive răsunător în toate colțurile lumii.

Fie că preferi să fii observator sau actor, lasă epoca dinamică a jazz-ului să te poarte pe liniile melodice care au animat și continuă să anime ringurile de dans din lumea întreagă. 

Intrare liberă. Pentru rezervari sunați la: 0752 285 286.
Journey Pub: Str. George Enescu nr. 25, Piața Romană.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio Romania Cultural – Orasul Vorbeste, Gratuitor.ro, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, LiteraturaPeTocuri.ro, Filme-carti.ro, UrbanThings, Munteanu

0 comentarii: