Lidl Tour, magazinul online cu vacante, aniverseaza un an pe piata din Romania



Lansat pe 15 iunie 2016, Lidl Tour a depășit în doar un an pragul de 6000 de turiști care s-au bucurat de oferte unice, la cel mai bun raport calitate-preț. Mai mult, în această perioadă, gradul de satisfacție al clienților s-a mențiunut la 99,9%.
 
Prin intermediul Lidl Tour, românii pot opta pentru circuite, croaziere de neuitat sau sejururi la prețuri foarte bune în cele mai frumoase locuri din țară sau din Europa, America, Asia și chiar Africa. Ofertele Lidl Tour sunt potrivite pentru toate preferințele, fie că este vorba despre vacanțe în familie, concedii pentru tineri sau pachete atractive pentru cei care preferă transportul individual.
 
Lunar, aproximativ 500 de turiști optează pentru pachetele turistice Lidl Tour. Acestea sunt personalizate în colaborare cu partenerii de la Karpaten Turism, TUI Travel Central și Paradis Vacanțe de Vis. Mai mult, vacanțele achiziționate prin Lidl Tour pot include și un upgrade surpriză: un beneficiu suplimentar sau facilități incluse în costul pachetului. De exemplu, unul dintre cele mai inedite upgrade-uri surpriză a fost oferit pentru circuitul de 13 zile în Statele Unite ale Americii și Canada (1,999€/persoană): 2 cine tradiționale, una în Ținutul Amish și cealaltă într-o Cabane à Sucre în Quebec. 
 
Pentru a sărbători un an pe piața din România, Lidl Tour își surprinde clienții cu peste 20 de oferte aniversare. Acestea pot fi consultate începând cu 15 iunie 2017 în cadrul unei broșuri dedicate, „Lidl Tour – 1 an”, disponibilă în toate magazinele Lidl din țară, pe site-ul www.lidl-tour.ro și pe pagina de Facebook dedicată Lidl Tour
 
De exemplu, cei care doresc un concediu pe plajele din România pot prinde ultimele locuri disponibile la Hotelul Zenith**** din Mamaia, la un preț promoțional (79€ de la 89€/persoană). Sau pot achiziționa unul dintre locurile limitate la croaziera de 7 nopți în Delta Dunării și Marea Neagră (319€ de la 359€/persoană).
 
Călătorii aflați în căutarea unei experiențe incredibile în India, pot opta pentru circuitul „Triunghiul de Aur” (799€ de la 999€/persoană). Timp de 7 nopți, turiștii vor putea explora fascinanta cultură a Indiei, cu tradițiile, muzica, arta și obiceiurile culinare locale. Vacanța disponibilă prin Lidl Tour include vizitarea a 5 orașe, printre care Delhi, Jaipur (unde clienții se pot plimba cu ricșa) și Agra (cu vizită la Taj Mahal și apoi la Fortăreața Red Agra). În plus, pachetul oferit prin Lidl Tour conține un update surpriză: suplimentul demipensiune este inclus în preț.
 
Insula Maafushi din Maldive este alegerea potrivită pentru un sejur exotic de 7 nopți (899€ de la 999€/persoană). În plus, pentru acest pachet toate taxele sunt incluse, acesta fiind upgrade-ul surpriză oferit la achiziționarea ofertei prin Lidl Tour.
 
Vacanțele disponibile prin Lidl Tour pot fi rezervate și achiziționate online, pe www.lidl-tour.ro, și prin intermediul hotline-ului dedicat, 0800 896 242.
 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:
www.lidl.ro
www.lidl-tour.ro
Facebook Lidl Tour
Facebook Lidl Romania
Twitter Lidl Romania
Instagram @LidlRomania

0 comentarii: