Concert de muzica frantuzeasca, 5 iunie, ceainaria Infinitea

Luni, 5 iunie, de la orele 20.00, Ceainăria Infinitea vă invită în fermecătoarea lume muzicală a boemei pariziene și bucureștene de altădată, alături de Diana Tudor (voce) și Alexandru Burcă (claviaturi).
Veți asculta piese celebre precum: La Bohème, Sous le ciel de Paris, Champs-Elysées, Et si tu n'existais pas, Je ne veux pas travailler, Mon amant de Saint-Jean, Padam, Cel mai frumos tango din lume, Zaraza, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Coșarul, etc.

DESPRE ARTISTI
Diana Tudor a susținut concerte și recitaluri la 'Bucharest Music Film Festival', Festivalul 'Simfonii de Vară, 'Stagiunea Muzicală Estivală' din București, Festivalul Național 'Zile și Nopți de Teatru la Brăila', Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Muzeul 'Nottara', Teatrul 'Elisabeta', Teatrul 'Godot', Teatrul 'Maria Filotti' din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române, la sediul UNITER -'Gala-Le Théâtre', în Lille -Franța, etc.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical 'Ion Dacian' din București. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Festivalul Internațional 'George Enescu', Opera Națională din București, Societățea Română de Radiodifuziune, Televiziunea Română, Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Teatrul 'Maria Filotti' din Brăila, Teatrul de Revistă 'Constantin Tănase', Muzeului Național de Artă, Palatul Parlamentului, Festivalul Național 'Zile și Nopți de Teatru la Brăila, Teatrul 'Elisabeta', Teatrul 'Godot', în Paris, Lille, Berlin, Stuttgart, etc.

BILET: 30 de lei

REZERVĂRILE se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V de la ora 14:00, S-D de la ora 12:00).

Adresa: Ceainăria Infinitea - str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni).

0 comentarii: