Campanie de reciclare la Metalhead Meeting Festival, Shine Festival si la concertele Evanescence si Gojira

Ecovalue, BestMusic Live Concerts si METALHEAD si-au unit fortele in cadrul unui program special de constientizare asupra reciclarii si colectarii selective de deseuri.
 
Campania se va desfasura pe parcursul a patru evenimente mari ce vor avea loc la Arenele Romane din Bucuresti, si anume METALHEAD Meeting Festival 2017 (24 - 25 iunie), concertul Evanescence (29 iunie)SHINE Festival 2017 (30 iunie - 1 iulie) si concertul Gojira (4 iulie). Astfel, pe durata celor patru evenimente mai sus mentionate vor fi amplasate pubele speciale in care participantii vor putea arunca deseurile in mod selectiv. Zonele in care se afla aceste pubele vor fi marcate cu steaguri, pentru a fi mai usor de reperat de catre public.
 
Dragii nostri,
Va indemnam sa folositi acestea pubele ori de cate ori aveti nevoie pe parcursul celor patru super evenimente care ne bat la usa. Reciclarea si colectarea deseului in mod selectiv ar trebui sa fie o normalitate in anul 2017, chiar daca este vorba despre Romania, o tara in care acest concept este in continuare dificil de inteles, de asimilat si de implementat.
Schimbarea incepe atunci cand fiecare dintre noi intelege dimensiunea acestei probleme si se implica sa faca ceva in acest sens. Reciclarea inseamna evolutia unei comunitati, motiv pentru care va indemnam sa ii incurajati si pe altii sa adopte aceasta miscare.
 
Mai multe informatii despre Ecovalue gasiti aici: www.facebook.com/ecovalue.ro/

0 comentarii: