Happy Cinema introduce o serie de vizionari special dedicate parintilor cu bebelusi



De cele mai multe ori, părinții plănuiesc cu mare grijă prima vizită la cinema a copilului. Aleg cu grijă filmul și aleg și momentul potrivit, cel mai des atunci când cel mic are 3 sau 4 ani. Dar de ce să nu te bucuri de film împreună cu cel mic și până la această vârstă?
 
Happy Cinema București organizează din luna iunie o secțiune specială în programul de filme: vizionări dedicate mămicilor și tăticilor cu bebeluși!  În cadrul acestui program, părinții se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiții speciale: sonorul filmului va fi diminunat, iar în sală luminile nu vor fi complet stinse, pentru ca bebelușii să nu se sperie, iar la început nu vor rula trailere și reclame.  Atmosfera prietenoasă și calmă din cinema îi va face pe noii părinți să scape de stres și să se relaxeze la cinema.  Prima vizionare va avea loc pe 17 iunie, ora 12:00, cu filmul Rough Night, o comedie cu Scarlett Johansson.
"Am considerat că este oportun să oferim șansa părinților cu bebeluși să se bucure de experiența mersului la cinema fără teamă că alți spectatori vor fi deranjați. În plus, părinții pot petrece un timp de calitate împreună cu bebelușii și nu trebuie să caute bonă ca să meargă la film. Dorim să susținem și socializarea mămicilor și tăticilor și să le oferim ocazia de a vedea și discuta despre cele mai noi premiere" declară Diana Cercel, marketing manager Happy Cinema.
 
Happy Cinema face familiile fericite!
Vizionările sunt organizate în parteneriat cu Asociația SAMAS Sănătate pentru Mame si Sugari.
HAPPYCINEMA® București se află în incinta Liberty Center,  la 10 minute de Piața Unirii pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5. 
 
Mai multe informații: https://www.happycinema.ro/

0 comentarii: