ARTmania Bucharest Blast va avea loc in cort incalzit. Program si Reguli generale de acces



Concertul ANATHEMA și Alcest va avea loc pe marți, 24 octombrie 2017, de la ora 19:00, la Arenele Romane și face parte din turneul european de promovare al celui mai nou album al formației: The Optimist! Alături de Anathema, pe scenă vor urca francezii de la Alcest, pionierii subgenului muzical blackgaze”.
 
Concertul ARTmania Bucharest Blast va avea loc în cort încălzit, care are o capacitate de 1.800 de locuri.
 
Programul ARTmania Bucharest Blast 2017, ediția a 2-a:
Open doors - 19:00
Alcest - 19:30
Anathema - 21:00
 
Reguli generale de acces:
Regulile de acces urmează standardele internaționale pentru astfel de evenimente. Participanții sunt rugați să le respecte pentru a evita orice neplăcere din timpul desfășurării evenimentului.
 
Accesul publicului în Arenele Romane va fi permis începând cu ora 19:00.
Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar.
 
Posesorii tuturor biletelor și invitațiilor vor intra dinspre Parcul Carol I.
 
În cadrul evenimentului vor fi amenajate o zonă de acces și ieșiri de urgență marcate corespunzător. Participanții la eveniment sunt rugați să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori și să urmeze instrucțiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgență.
 
Bilete:
Toți spectatorii, indiferent de vârstă, trebuie să prezinte un bilet sau o invitație valabilă.
 
Biletele, în valoare de 150 lei/ bucată, se găsesc în format electronic pe www.kompostor.ro, www.iabilet.ro, myticket.ro și www.eventim.ro și fizic, în magazinele din rețelele iabilet.ro, myticket.ro și Eventim.
 
Organizatorii pot garanta validitatea unui bilet doar dacă a fost achiziționat în mod direct de la ARTmania, de la unul dintre punctele de vânzare sau de la reprezentanți autorizați: Eventim, MyTicket, Kompostor, IaBilet. Participanții sunt rugați să verifice integritatea și validitatea biletelor achiziționate în momentul recepției, reclamațiile ulterioare nefiind acceptate.
 
Bilete la intrare: La intrarea principală vor fi disponibile spre vânzare bilete, în limita locurilor disponibile, în valoare de 150 de lei/ bucată.
 
Vârstă:
Accesul tinerilor participanți cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani se realizează în baza unui bilet valid și este permis doar dacă sunt însoțiți de o persoană adultă cu un bilet valid.
 
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de un adult cu un bilet valid și cu o copie a unui act doveditor a vârstei copilului. Părinții sau însoțitorii sunt responsabili pentru siguranța copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani. Organizatorii nu încurajează prezența copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.
 
Obiecte permise:
Este permis accesul cu binocluri în zona tribunelor, căști sau alte mijloace de protecție auditivă, lanțuri de portofel cu greutatea mai mică de aproximativ 200 de grame, accesorii vestimentare specifice (cu excepția celor care pot fi considerate obiecte contondente), telefoane mobile, camere foto compacte, pancarte din hârtie sau pânză dedicate conceptului de eveniment, dar fără bețe.
 
Obiecte interzise:
Este interzis accesul în zona de concerte cu camere foto cu obiective detașabile, obiecte contondente, arme, obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticlă, metal, plastic, sticle, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de concert, artificii, lampioane, cărucioare pentru copii, bannere susținute de bețe, umbrele, scaune, lanțuri, animale de companie, substanțe interzise prin lege, medicamente neînsoțite de rețetele oficiale. Încălcarea acestor prevederi, precum și orice formă de comportament violent pot atrage restricționarea sau chiar interzicerea accesului în locația concertelor. Fiecare participant este răspunzător pentru pagubele provocate.
 
Recomandăm participanților la eveniment să nu se prezinte la accesul în locație cu rucsacuri, bagaje sau genți voluminoase, acestea nefiind permise. Nu va exista spațiu de depozitare a obiectelor de valoare sau a obiectelor interzise.
 
Foto:
Va fi permisă fotografierea folosind dispozitive compacte, mai exact aparatele cu obiective non-interschimbabile și fără a folosi blitzul și nici modul filmare. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri ale restricțiilor impuse.
 
Camerele video și orice alte metode de înregistrare video sau audio sunt strict interzise. Este interzisă utilizarea blitz-ului.
 
Fotografii acreditați vor avea permis accesul în zona de photo pit pe durata primelor trei piese ale fiecărei formații, doar însoțiți de un reprezentant al organizatorilor. Photo pit = zona special delimitată pentru fotografii acreditați existentă în fața scenei.
 
Alimente și băuturi disponibile:
Este interzis accesul cu mâncare și băutură în perimetrul dedicat evenimentului ARTmania Bucharest Blast din interiorul Arenelor Romane.
 
În cadrul ARTmania Bucharest Blast va exista o zonă de food special amenajată, care va funcționa pe întreaga durată a evenimentului și care va oferi spre comercializare produsele partenerilor evenimentului: bere Beck’s, Jägermeister, hot dog, pop corn, nachos, apă precum și băuturi răcoritoare.
 
Produsele disponibile în zona de food vor putea fi achiziționate prin plată în numerar sau cu cardul.
Comercializarea băuturilor alcoolice este permisă numai persoanelor peste 18 ani. Un act de identitate valid este necesar și trebuie prezentat la cerere.
 
Parcare:
În zona Arenelor Romane există locuri de parcare limitate, de aceea este recomandată evitarea folosirii autoturismelor proprii și utilizarea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge la eveniment.
 
Dacă observă incidente, participanții sunt rugați să se adreseze organizatorilor sau reprezentanților acestora, aceștia fiind la dispoziția lor pentru a menține buna dispoziție și pentru a evita momentele neplăcute. Publicul este rugat să își supravegheze obiectele personale, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele pierderi sau furturi.
 
Pe timpul derulării evenimentului va fi asigurată asistența medicală de urgență și de prim-ajutor. În cazul în care există persoane care nu se pot deplasa, acestea sunt rugate să se adreseze unui reprezentant al organizatorilor.
 
Pagina de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.

Formularul de acces gratuit pentru persoane cu nevoi speciale poate fi accesat și completat aici.
 
Despre concert:
Concertul Anathema face parte din turneul european de promovare al ultimului album, „The Optimist”, lansat anul acesta, pe 9 iunie, sub labelul Kscope Records. Noul disc a fost înregistrat în iarna anului trecut și este descris de trupă drept albumul care va dezvălui unele dintre cele mai întunecate, provocatoare și surprinzătoare piese compuse de Anathema până acum.
 
Cea mai nouă melodie extrasă de pe noul album, „Can't Let Go”, poate fi ascultată pe următorul link: https://youtu.be/1GPxPPOUVBc
 
Anathema este una dintre cele mai cunoscute formații rock britanice, considerată un adevărat fenomen muzical, care a impus un stil unic, urmat în timp de numeroase trupe tinere. 
 
Povestea lor a început în urmă cu peste două decenii, în 1990 mai exact, când patru prieteni, frații Daniel, Vincent, Jamie Cavanagh și John Douglas au hotărât să formeze o trupă metal. Înființată sub numele de „Pagan Angel”, formația a devenit unul dintre pionierii genului “death doom metal”, ce îmbină versurile poetice și sunetele melodioase cu secvențele vocale intense, riff-urile clasice al genului “doom” și cu aranjamentele muzicale complexe. În timp, trupa a abordat o varietate de căi de expresie muzicală, ca într-o permanentă căutare, trecând odată cu albumul „Eternity” către abordări mai melodice și introspective apropiate genului atmospheric rock. Formația a devenit un nume consacrat al scenei muzicale internaționale cu albume precum Serenades (1992), The Silent Enigma (1995), Eternity (1996), Judgement (1999), A Natural Disaster (2003) sau Everything (2007), pentru a le aminti pe câteva dintre ele.
 
Trupa franceză Alcest, înființată în 2000, este considerată fondatoarea unui nou subgen muzical, intitulat „blackgaze”, ce îmbină elemente ale muzicii black metal şi sheogaze într-un sound cu adevărat unic. Traseul artistic a început cu albumul „Le Secret” (2005), a continuat cu „Shelter” (2014) și a culminat cu cea mai recentă lansare „Kodama” (2016), cuvânt cu dublă semnificație în limba japoneză: „ecou” sau „copacul vieții”.

0 comentarii: