Rock Classics la Happy Cinema



Rock Classics: concerte legendare Rolling Stones, KISS, The Doors și Queen se văd, începând cu 3 noiembrie, remasterizate, sonorizare 5.1, la Happy Cinema București în Liberty Center. Considerate piese de colecție de către fanii muzicii rock, show-urile prezentate la cea mai bună calitatea audiovizuală surprind apogeul celor patru trupe și sunt însoțite de materiale de arhivă prezentate în exclusivitate. Spectatorii au șansa unică de a retrăi momente istorice alături de idolii lor la distanță de zeci de ani și mii de kilometri.
 
03 Noiembrie 2017  The Rolling Stones: Ladies & Gentlemen ’74
Legendarul film-concert marca The Rolling Stones, filmat timp de patru seri în Texas, în timpul turneului “Exile on Main Street” în 1972, a avut parte de o lansare într-un număr limitat de cinematografe în 1974. Acum, restaurat și remasterizat, “Ladies and Gentlemen” rulează din nou la cinema, fiind unul din cele mai bune show-uri Rolling Stones care au fost vreodată filmate, conținând reprezentații strălucite ale unor piese clasice de la finalul anilor '60 și începutul anilor '70. Materialul include o filmare de la o repetiție pentru turneul din Elveția și interviuri cu Mick Jagger din 1972 și 2010.

 
17 Noiembrie 2017  KISS Rocks Vegas 
Surprinsă la apogeul Turneului Mondial cu ocazia aniversării a 40 de ani, formația inclusă în Rock and Roll Hall of Fame a zguduit Las Vegas-ul în timpul concertelor de la The Joint, Hard Rock Hotel & Casino, în noiembrie 2014. Pe o scenă cu decoruri impresionante, inspirate din Sin City, KISS interpretează piese clasice din impresionanta discografie ce însumează un total de 44 de albume: “Rock And Roll All Night,” “Detroit Rock City,” “Shout It Out Loud,” “Love Gun” și multe altele. Cu efecte pirotehnice spectaculoase, filmul prezintă o experiență rock electrizantă ce a adus formației recunoscută pentru anvergura spectacolelor sale live peste 100 de milioane de dolari în vânzări la nivel global. “KaBOOM! Suntem mândri de show-ul pe care l-am făcut și știm că orice spectator va fi dat pe spate” -Gene Simmons
 
24 noiembrie 2017 The Doors – Live At The Hollywood Bowl ’68
Considerat un concert istoric și cel mai reușit concert Doors înregistrat pe film, The Doors Live At The Bowl ’68 revine pe marile ecrane cu sunetul și imaginea remasterizate la cea mai bună calitate. Fanii trupei pot să experimenteze acum singurul show Doors filmat în totalitate. „Vei auzi ca și cum ai fi fost pe scenă cu noi, la Bowl”, susține Ray Manzarek. Alături de interpretări pierdute ale melodiilor “Hello I Love You”, “The WASP” (Texas Radio And The Big Beat) și “Spanish Caravan”, filmul include în exclusivitate și material de arhivă necunoscut publicului și interviuri cu trupa, prietenii membrilor sau colegi de breaslă.
 
02 Decembrie 2017  Queen – Hungarian Rhapsody: Live In Budapest 1986
Filmat în 1986, acest important film-concert a fost remasterizat High Definition cu sunet 5.1 surround pentru prima lansare în cinema în format digital.  În deschidere, timp de 25 de minute, publicul are parte de un documentar ce urmărește legendara trupă rock, Queen, de la finalul concertului susținut pe 13 iulie 1985 în cadrul evenimentului de amploare, Live Aid, până în anul următor, la concertul din Budapesta. Show-ul face parte din ultimul turneu al lui Freddie Mercury, Magic Tour și este primul concert al unei formații rock din Vest organizat dincolo de Cortina de Fier și totodată spectacolul cu cea mai mare anvergură organizat vreodată pe Népstadion. Pentru acest eveniment istoric, autoritățile din Ungaria au reunit cei mai buni cameramani și tehnicieni pentru a surprinde momentul pentru posteritate. Punerea în scenă, pregătită pentru o mulțime de 80.000 de fani include hiturile “Bohemian Rhapsody”, “Crazy Little Thing Called Love”, “I Want To Break Free” și “We Are The Champions”. Filmul-concert prezintă material de arhivă și interviuri cu formația în timpul turneului. „Remasterizat, concertul arată fantastic pe marele ecran iar documentarul este o introducere excelentă – a fost un moment extraordinar în istoria trupei” – Brian May și Roger Taylor.
 
Biletele pot fi achiționate de la Happy Cinema București în Liberty Center sau online prin Cinemagia, Iabilet.ro și Eventim.
Website: www.happycinema.ro
 
Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti

0 comentarii: