Concert byron - electric pe 27 octombrie la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, vineri, 27 octombrie, incepand cu ora 22:30, la un concert cu trupa byron
 
In cei peste 10 ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte marete pe care le-au si finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numarul mare de concerte sustinute la festivaluri de renume sau in cluburi. In 2016 byron au pornit si intr-un turneu in toata tara penru a aniversa cei 10 ani pe scena.
 
byron au sustinut in 2013 turneul national intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorand mostenirea bilingva a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima”. Pe langa albumul “30 de secunde de faima”, cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumul “Perfect” si sa nu uitam de “Ramai cu mine”, colaborarea trupei cu serialul cu acelasi nume de pe HBO.
 
byron inseamna: Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitar?), Laszlo Demeter (chitara bass) si Dan Georgescu (tobe).
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- VIP: 59 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri) - Acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala  - Fara loc: 39 de lei
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.
 
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

0 comentarii: