Sărbătoarea Subcarpați pe 1 decembrie la Arenele Romane

Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbătoarea Subcarpați. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane. 
 
După ce anul trecut trupa a lansat noul album - Satele Unite ale Balcanilor, BestMusic vă invită și în acest an să ținem obiceiul în picioare si sa facem inca un concert sold out.
Despre noul album
 
„Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” - Bean MC
 
Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. 
 
www.subcarpati.com
www.facebook.com/subcarpati
Instagram: @subcarpati_official
 
Primele 200 de bilete la oferta earlybird au pret special de doar 49 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
 
Dupa epuizarea ofertei earlybird, biletele vor costa 55 de lei, respectiv 60 de lei. Cumparati-va bilete din timp, in fiecare an Sărbătoarea Subcarpați este sold out!
 
Mai multe detalii curând!
Un eveniment BestMusic Live Concerts

0 comentarii: