Made in China | povesti de calatorie cu Roxana si Costin

MADE IN CHINA | povesti de calatorie cu Roxana si Costin Nicolae
via Stampsonthepassport.com

16 octombrie 2017, la Journey Pub (str. George Enescu nr.25, in Piata Romana)

* Eveniment cu intrare libera in limita a 100 de locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc la eveniment va rugam sa sunati la numarul 0752 285 286 Journey Pub.

____Povesti via Stampsonthepassport.com_____
Roxana si Costin sunt un cuplu urban, iar dragostea de aventura si interesul pentru descoperirea de noi culturi i-a unit in urma cu mai mult de un an si le-a directionat pasii in cele mai colorate colturi ale lumii. In ciuda job-urilor corporatiste ei isi transforma vacantele si weekend-urile prelungite in evadari spectaculoase din contextul vietii profesionale. Peste 40 de tari vizitate, mii de kilometrii zburati, de la Piramidele din Giza, la Colosseum, si pana la Taj Mahal sau lacurile cristaline ale Finlandei, cei doi au adunat aventuri, noi prieteni si experiente povestite pe blogul lor Stampsonthepassport.com, unde marturisesc cu fiecare articol, tuturor, ca nu este nevoie de o avere pentru a calatori si vor sa ii inspire si pe alti oameni sa-si paraseasca zona de confort ca sa traiasca “o viata extraordinara”.

Trailere de calatorie: http://stampsonthepassport.com/category/video/

______MADE IN CHINA 2017______
Ultima lor aventura i-a condus pentru doua saptamani in China, una dintre cele mai vechi civilizatii din lume, calatorie in care au parcurs peste 4000 de km, au explorat orase de 20 de milioane de locuitori dar si sate pitoresti pierdute prin orezarii. Au mers cu toate mijloacele de transport disponibile (bicicleta, scuter, barca, telecabina sau trenuri de mare viteza). Au pasit pe Marele Zid Chinezesc, au strabatut cel mai mare oras al lumii, au pedalat prin plantatiile de ceai din Hangzhou si s-au aventurat in inima Chinei unde au escaladat faimosii munti din Avatar; s-au jucat cu copilasii in Raul Li ca apoi sa fie uimiti de zgarie-norii din Hong Kong. Si acestea sunt doar cateva repere din aventura lor MADE IN CHINA despre care vor povesti pe larg luni, in 16 octombrie 2017, la Journey Pub.

* Eveniment cu intrare libera in limita a 100 de locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc la eveniment va rugam sa sunati la numarul 0752 285 286 Journey Pub.

Parteneri media: Radio Romania Cultural prin emisiunea Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, RomaniaPozitiva.ro, Filme-carti.ro, PierdutPrinLume.ro, Gratuitor.ro, Literaturapetocuri.ro, Chestiiurbane.com, Munteanu, Urban.ro, Bookblog.ro

0 comentarii: