Crowdfunding Arte și Meserii #15

Am început campania de Crowdfunding pentru a tipări numărul 15 din Arte și Meserii. Dați de veste și invitați-vă prietenii!

Click aici pentru a comanda în avans următorul număr din Revista Arte și Meserii: https://www.sprijina.ro/cauze/revista-arte-si-meserii-15-1

Care e relația lui Andi Vasluianu cu norocul? Cum funcționează actoria, după Ana Ularu? Cum vede Dan Perjovschi muzeele?

Poate ne-ai mai citit – facem de 7 ani revista Arte și Meserii, care răspunde la genul de întrebări de mai sus. Știi tu, revista de cultură care îți arată poveștile artei adevărate, din România și nu numai, de la artiștii despre care (încă) nu știai până la cei mai cunoscuți.

Aici poți vedea o parte dintre articolele de până acum:
http://revistaartesimeserii.ro/

Iar aici, cum au arătat unele dintre numerele anterioare, în caz că nu ai prins variantele tipărite:
https://issuu.com/paspartu

Ca să putem tipări următorul număr al revistei, avem nevoie de sprijinul tău. Vrem ca Revista Arte și Meserii să apară pe hârtie în continuare! Așa că îți propunem să-ți pre-comanzi un exemplar din Revista Arte și Meserii nr. 15. Astfel, vei fi sigur că o revistă te așteaptă la lansare sau ajunge cât mai repede la tine acasă sau la birou. Link-ul campaniei de crowdfunding este următorul:
https://www.sprijina.ro/cauze/revista-arte-si-meserii-15-1

Dacă îți dorești mai mult decât o singură revistă, poți alege una dintre opțiunile de sponsorizare oferite.

0 comentarii: