Ad Campaign Florin Dobre/ Autumn-Winter 2017

Colecția designerului Florin Dobre ”Mr. Mister” prezentată inițial pe 9 ianuarie la Londra, în faimosul cartier Chealsea, apărută în timp real pe site-urile marilor reviste VOGUE și GQ, ediția britanică, poposește în centrul Bucureștiului în showroomul Florin Dobre.
 
http://www.vogue.co.uk/shows/autumn-winter-2017-menswear/florin-dobre
 
Colecția (este garderoba) se adresează bărbatului matur, bine integrat in societate, atent la detalii și adevărat profesionist, care știe să respectie fiecare dress code, în orice mediu pe care il acceseaza.
Mr. Mister este barbatul cu adevarat barbat, care a invatat ca respectul de sine inseamna a-i respecta pe cei din jur. Atent la detaliile din inalta societate, stie sa coboare de pe piedestal, mergand spre lumea reala, sincera si frumoasa a oamenilor foarte simpli, intelegand ca valoarea unui om nu consta neaparat in stilul vestimentar. El alege atat tesaturi fine, casmir, catifea, precum si stofe rezistente si stofe groase de care se poate folosi in activitatile cotidiene. Mr. Mister alege hainele croite pe propriul corp, pentru a evidentia respectul fata de pasiunea lui.
 
Mr. Mister, un mare iubitor de arta, alege sa mearga in jurul lumii pentru a-si prezenta propriul show, intr-un cadru mulat perfect pe caracterul sau. Acum va poposi in orasul nostru pentru a-si spune povestea si a-si prezenta garderoba sezonului. Pregatit mereu si dornic de a impresiona, alege o noua versiune tehnica de a intra in senzatiile privitorilor, pregatind senzatia si atmosfera locurilor care l-au impresionat si lasand ochiului privitorului un rulaj vizual al intregii colectii. Un vizual care urmareste personajul principal in toata intimitatea sufletului sau.
Florin Dobre
 
După un succes bine primit în Londra, această colecție își va face prezența și în București începand cu, miercuri 18 octombrie 2017, orele 12.00.


0 comentarii: