Ultimele bilete la concertul Marelui Cor al Armatei Roşii la Bucureşti

Biletele la concertul de la București al Ansamblului Alexandrov, Marele Cor al Armatei Roşii (17 noiembrie) sunt pe cale de epuizare. Spectacolul ruşilor va fi deschis de micuții interpreți de la Cor cu Dor, sub bagheta Teodorei Jaworski. "The Great Revival" este închinat memoriei membrilor Ansamblului care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut și va prezenta un repertoriu integral rusesc. Director artistic: Gennady Sachenyuk. Un eveniment organizat de Asociația Culturală Mall 4 Art, în colaborare cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federației Ruse în România.
 
Cor cu Dor a fost înființat la finalul anului trecut. Repetiţiile au început cu doar 8 copii, însă în scurt timp ansamblul a ajuns să aibă 30 de membri cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani. Micile vedete au fost invitate în emisiuni televizate alături de Grigore Leșe, la Pro TV, unde au cântat împreună cu un concurent din emisiunea Românii au Talent, au participat la emisiunea Next Star, au avut concerte la biserica Sf. Iosif, în cadrul festivalulului Opera Copiilor din parcul Herăstrau. Au împărțit scena cu voci de aur ale muzicii românești, precum Loredana, Andra, Ducu Bertzis sau Nicu Alifantis, au fost invitaţi de onoare ai Galei Cantus Mundi din Alba Iulia şi au uimit pe scena Ateneului Român alături de Corul Naţional de Cameră Madrigal-Marin Constantin. 
 
În ultimii 30 de ani de activitate, Ansamblul Corului Alexandrov a oferit peste 7.000 de reprezentaţii, în mai multe limbi, în fața a peste 20 de milioane de spectatori entuziaști. Pe lângă incontestabilul talent muzical al membrilor Ansamblului, spectatorii din întreaga lume îndrăgesc spectacolele Corului și pentru prezența scenică și prestanța oferită de mândra uniformă militară. 
 
Ultimele bilete pentru concertul Ansamblului Alexandrov de la Bucureşti sunt disponibile la prețurile de 100, 150 și 200 de lei și pot fi cumpărate online, prin eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro şi bilete.ro, şi în format fizic, de la casele de bilete ale Sălii Palatului din Bucureşti, oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi din magazinele Vodafone

0 comentarii: