PSIHOatelier: Despre curajul de a fi imperfecti | cu Ligia Moise

PSIHOatelier: Despre curajul de a fi imperfecti | cu psih. Ligia Moise
17 octoembrie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25, in Piata Romana)

* La cererea publicului reeditam o tema de PSIHOatelier prezentata de Ligia Moise. Pentru a putea ocupa unul dintre cele 100 de locuri disponibile la eveniment va rugam sa facem o scurta rezervare telefonica la numarul 0752285286 - Journey Pub. Biletul de participare este de 20 ron iar fondurile se directioneaza in exclusivitate catre invitat.

_____PSIHOatelier_______
- IMPERFECT?!? Ai spus imperfect?! Pff!!! De unde ți-a venit ideea ca ar fi posibil să reușim dacă nu suntem perfecți? Cine te angajează, cine îți dă un salariu mare? Ce om te iubește dacă nu ești cel mai/cea mai? Cum trăiești cu frica de a fi vulnerabil?

- De unde mi-a venit ideea că putem trăi imperfecți? De la oamenii cu care mă întâlnesc și care s-au străduit să fie perfecți și nu le-a reușit. Niciunuia... dar absolut nimănui. Dacă mă întrebi pe mine cred că nici lui Chuck Norris nu i-a ieșit. Și problema n-ar fi că încercăm și nu reușim, ci fapul că neajunsul acestei strădanii deloc ușoare ne transformă în niște candidați la nefericire... .

M-aș bucura ca întâlnirea de la Journey să ne aducă pe fiecare dintre noi cu un pas mai aproape de o înțelegere benefică și constructivă a vulnerabilității noastre și cine stie? poate că într-o zi nu foarte îndepărtată vom ajunge să ne simțim confortabil în vulnerabilitatea noastră. Și așa vom căpăta spontaneitate și flexibilitatea în rezolvarea problemelor dar și în felul în care relaționăm cu ceilalți. Ca într-un final să ajungem să ne privim cu îngăduință și admirație dar mai ales cu iubire.

* Pentru a putea ocupa unul dintre cele 100 de locuri disponibile la eveniment va rugam sa facem o scurta rezervare telefonica la numarul 0752285286 - Journey Pub. Biletul de participare este de 20 ron iar fondurile se directioneaza in exclusivitate catre invitat.

Parteneri media: RRC – Orasul Vorbeste, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Munteanu, Mama pe Toc, Filme-carti.ro, Judy Florescu, Urban Things, Anyplace.ro, Literatura pe Tocuri, Urban.ro

0 comentarii: