Viaggio spre Nordul Italiei - 31 octombrie - 12 noiembrie

Casa di Peroni te invită la ultima parte a voiajului culinar care durează deja de mai bine de o lună, Nordul fiind cea mai bogată regiune a Italiei. Aici sunt aproape toate stelele Michelin și eleganța e de la sine înțeleasă. Osso bucco, risotto alla milanese. dar și celebrele paste bolognese provin de aici. 

Milano, Torino, Veneția sau Bologna sunt doar câteva din destinațiile culinare din nordul Italiei. Practic, oriunde ai merge și orice ai mânca, experiența va fi memorabilă. Chef Marco Magri din Casa di Peroni s-a format ca bucătar la Milano, de aceea zona îi e extrem de familiară. În aceste ultime două săptămâni din Casa di Peroni vei găsi fastul și eleganța nordului Italiei combinate cu simplitatea bucătăriei specifice zonei.


Te invit, așadar, la o călătorie culinară și a simțurilor în cel mai hot loc al momentului: Linea / Closer to The Moon. Avem Peroni Ambra și Piccola, cocktailuri speciale, bucătărie divină, seri de film italian și cele mai elegante petreceri din oraș. Ci vediamo!


FB event

0 comentarii: