Bucovina invadeaza Arenele Romane

Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 9 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta va avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! Daca Hrușcă poate an de an, putem și noi ! 
 
Nu am pregatit o descriere pompoasa, va spunem doar sa va cumparati bilete din timp. Precedentele doua showuri Bucovina din decembrie de la Arene au fost SOLD OUT!
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
In oferta earlybird primele 200 de bilete costa 45 de lei, ulterior, vor costa 50 respectiv 55 de lei. La intrare, daca vor mai ramane, biletele vor costa 60 de lei!
 
De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si "Bucovina Fanpack" la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include.
- afis color (cu autograf)
- bratara textila cu logo
- acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani

 
O serie de trupe invitate sa cante alaturi de Bucovina vor fi anuntate in curand!
Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus

0 comentarii: