Concert Alternosfera la Arenele Romane

ALTERNOSFERA vor concerta la Arenele Romane din București în cort incalzit pe 8 decembrie de la ora 20:00, in deja clasicul show sold out de sfârști de an, pentru al patrulea an consecutiv ! 
 
Alternosfera este o formaţie de rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998 la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP.
 
În luna octombrie a anului 2015 trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucureşti. De asemenea, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016", la METALHEAD Awards. De asemenea, în cadrul aceleiași gale, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.

Trupa lucreaza la meteriale noi și poate vom avea parte de o surpriză în concertul de pe 8 decembrie !

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- EARLYBIRD: 44 de lei Acces General și 65 de lei Golden Circle, în fața scenei, primele 200 de bilete
- PRESALE: 50 de lei Acces General și 75 de lei Golden Circle, în fața scenei, pana pe 8 decembrie
- LA INTRARE: 60 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle, în fața scenei

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 1200 Acces General. Zona Golden Circle este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară (pe care o primiți la intrare)
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEAD

0 comentarii: