Cine va fi singurul guest artist din cadrul celui mai complex show VAMA

Săptămâna viitoare VAMA va lansa oficial cel de-al treilea material discografic, Better.

Odată cu show-ul de lansare din 12 octombrie de la Sala Polivalentă, VAMA aduce în ochii publici o artistă la debut care a adunat deja în propriul palmares o participare notabilă la Vocea României, un proiect muzical online (Backyard Sessions) și două piese în colaborare cu VAMA pe discul Better (Start a Fight și Cure K). LARISA - pe numele său întreg Larisa Mihăeș - este o solistă vocală, compozitoare și actriță în vârstă de doar 20 de ani. În prezent studiază acta actorului la UNATC București și face parte din noua generație de tineri artiști a cărei evoluție trebuie urmărită.  LARISA va fi singura artistă invitată de VAMA pe scena Sălii Polivalente în cadrul celui mai important moment din cariera formației de până acum.

„Mă bucur foarte tare că am avut ocazia să colaborez cu VAMA pe noul lor album. Piesele mi-au plăcut foarte mult încă de la prima ascultare, mai ales pentru că sună complet diferit de muzica românească actuală. VAMA își dezvăluie, practic, o altă identitate muzicală acum, iar pentru un astfel de act e nevoie de curaj. Este o onoare să fiu alături de băieți într-un moment atât de important în cariera lor. Pe această cale am avut ocazia să fac parte dintr-un show de mari dimensiuni și am înțeles câtă muncă și câte persoane sunt în spatele unui astfel de eveniment. Orice artist la debut ar avea foarte multe de învățat de la VAMA”, a declarat Larisa Mihăeș.

Biletele pentru spectacolul VAMA de la Sala Polivalentă pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, magazinele Flanco și rețeaua iaBilet. Biletele au următoarele prețuri: "Pe teren" - Ultras: 230 lei, Fans: 150 lei, Acces General: 85 lei / În Tribune" - Cat A: 260 lei, Cat B: 195 lei, Cat C: 100 lei. Pentru fanii care-și doresc o experiență extra, VAMA a pregătit și un supliment Meet & Greet care include o întâlnire informală cu VAMA înaintea concertului, tricou și cană VAMA, plus un poster cu autografele membrilor trupei. Numărul de suplimente este limitat, iar acestea sunt valabile doar cu bilet cumpărat separat. 

0 comentarii: