#concurs #concert Vița de Vie - Acustic pe 4 mai la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts si Urban Things te invita la concurs cu 2 invitatii  single valabile pentru concertul acustic Vita de Vie de pe 4 mai din Hard Rock Cafe Bucuresti.

Pentru a intra in concurs lasa un mesaj pe pagina de FB a Urban Things
cu raspunsul la urmatoarea intrebare: In ce an a lansat Vita de Vie albumul "Acustic"?

Castigatorii vor fi anuntati pe 3 mai la ceas de seara!


BestMusic Live Concerts te invita vineri, 4 mai de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru o seara de magie alaturi de showul acustic al trupei Vita de Vie ! 
 
Bucurestenii sosesc pe scena din Hard Rock Cafe pentru a prezenta albumul, “Acustic” lansat in 2013 la Teatrul National din Bucuresti dar si pentru a va oferi un jam session inedit pe scena (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din Bucuresti.
 
Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare.
Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 20 de ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz, sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca Basul si cu toba mare poate “sa stea in picioare” si sa sune atat de bine in varianta Swing?
 
Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- 60 de lei, cu loc la masa sau fara loc, in sala
- 80 de lei, VIP cu loc la masa in fata scenei

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare la pretul de 60 de lei.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!
 
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
 
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

0 comentarii: