Deschidem grădina - vizitează Institutul Polonez!

Grădina verde, cea mai recentă literatură poloneză (în polonă și română), filme, muzică și cafea bună, toate acestea îi vor aștepta pe oaspeții Institutului Polonez din București joi, 10 mai, până la ora 20.00. Pentru a doua oară, prelungim programul de lucru ca să vă fie mai ușor să ne vizitați. Vă invităm, de asemenea, la proiecția unui film surpriză! 
 
Lucrăm tot mai mult și, din acest motiv, uneori ne este greu să vizităm locuri care ne interesează. Profitând de primăvară și de grădina noastră frumoasă, îi invităm pe toți cei interesați de Polonia la Institutul Polonez, între orele 17.00-20.00. Chiar nu trebuie să cunoști limba polonă ca să găsești la noi cărți sau filme interesante!  
 
Nu doar că veți putea consulta mediateca noastră, care se află în sediul nostru de pe strada Popa Savu nr. 28 (chiar lângă stația de metrou Aviatorilor), dar veți avea ocazia să vă întâlniți și să vorbiți cu echipa institutului, să aflați care sunt planurile noastre viitoare pentru anul 2018 (vor fi niște concerte extraordinare la diferite festivaluri estivale!), iar la ora 18.30 veți putea vedea unul dintre cele mai noi filme poloneze, cu subtitrare în română. Vor fi și alte atracții poloneze și surprize.
 
Ce puteți găsi în mediateca noastră?
>> Literatură polonă în limba polonă (avem grijă să aducem cele mai interesante noutăți!)
>> Literatură polonă tradusă în limba română (găsiți aici toate noutățile)
>> Literatură română tradusă în limba polonă
>> Filme polone, de la cele regizate deWajda și Kieślowski până la filmele M. Szumowska, precum și ale altor regizori mai tineri (majoritatea au subtitrare în limba engleză, iar câteodată și în română, franceză, germană sau spaniolă)
>> CD-uri – de la muzică clasică până la pop și rock

 
Vă recomandăm, de asemenea, catalogul on-line >>>
 
În ziua evenimentului, Institutul Polonez din București va fi deschis între orele 9.00-20.00.
Intrarea va fi liberă.

0 comentarii: