RoadkillSoda Acoustic / Soundart Warmup Party

Final Step Productions in colaborare cu Encore Club va propune o serie de concerte acustice sub numele de Acoustic Sessions, primul fiind alaturi de indragita trupa RoadkillSoda, intr-un eveniment ce isi propune a fi un warmup party pentru SoundArt Festival 2018. Intrarea este libera, asa ca va asteptam in numar cat mai mare sa umplem Centrul Vechi.

Vineri, 4 mai 2018
Encore Club
str. Nicolae Tonitza, nr. 13, Centrul Vechi

INTRARE LIBERA

ROADKILLSODA – stoner rock – Romania
RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.
Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură şi plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa stoner rock-ului, atât local, cât şi în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare. Combinaţia perfectă care îţi ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.

Bandcamp: https://roadkillsoda.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcrLI87pYcWAH2kTfrGQ0sg
Facebook: https://www.facebook.com/RoadkillSoda/
Instragram: https://www.instagram.com/roadkillsoda/

0 comentarii: