Concert extraordinar AG Weinberger Band, 18 mai, Arad

Împătimiţii de blues şi jazz au ocazia să participe la un concert de excepție, alături de un artist de cea mai înalta clasă, care va împărtăşi cu publicul o experienţă muzicală de o forţă şi expresivitate greu de egalat. AG Weinberger în noua formulă de band oferă o nouă dimensiune componistică şi stilistică repertoriului său, reunind într-un concert de colecţie piese de jazz, blues, soul, blues-rock, mai rar auzite.

Noua formulă de band recreează, în stil propriu, un univers muzical de înaltă ţinută, cuprinzând piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson și Charlie Parker. Compozițiile proprii sunt redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului muzical abordat.

Considerat de către critici „Mr. Blues al României”, și de către legendarul B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat în 2011 cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

AG Weinberger Band va susţine un concert extraordinar vineri, 18 mai 2018, începând cu ora 21:00 la Arad, în club Flex. Bilete sunt disponibile online sau la locație.


Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

0 comentarii: