#LETSLOVESUMMER: Lidl si Heidi Klum lanseaza colectia de vara


Începutul verii aduce în magazinele Lidl cea de-a patra colecție „esmara by Heidi Klum“, #LETSLOVESUMMER, disponibilă începând cu 21 iunie. Colecția special creată pentru sezonul cald include produse cu o varietate de imprimeuri și culori, la prețuri specifice Lidl. Piesele cheie în stil boem conving prin croiurile moderne și posibilitățile nelimitate de a fi combinate.

Cea de-a patra colecție „esmara by Heidi Klum“  dă startul verii și o transformă în „Summer of Love”. Noua colecție include articole pentru femei, cu mărimi între 34 și 44 și articole pentru fetițe, cu mărimi între 86 și 116. Toate articolele liniei vestimentare au un aspect vaporos, din materiale ușoare, ideale pentru vară, iar imprimeurile colorate și finisajele cu franjuri scot în evidență noua colecție 

„Pentru mine este important ca piesele cheie ale colecției să poată fi combinate într-o varietate de ținute de vară: pe timpul zilei o ținută relaxată formată din pantaloni scurți cu diferite modele și un top simplu kaki, iar seara o rochie maxi jucăușă cu o pereche de sandale din piele. Cea mai bună parte, însă, este că linia include atât articole pentru femei cât și versiunile Mini-Me pentru cei mici“, a declarat Heidi Klum.

Vaporos, ușor și lejer
Stilul lejer specific Californiei, unde locuiește Heidi Klum, este una dintre tendințele momentului. Prin rochiile maxi din materiale fluide, tricourile cu model sau simple, top-urile și pantalonii scurți cu imprimeuri rafinate, jeanșii cool și sandalele ușoare din piele, colecția  oferă piese cheie pentru nenumărate combinații vestimentare, la prețurile specifice Lidl, cuprinse între 17,99 lei și 99,99 lei.
Startul vânzărilor: 21 iunie 2018
Colecția #LETSLOVESUMMER va fi disponibilă în magazinele Lidl din întreaga țară, începând cu 21 iunie, în cadrul „Lidl Fashion Week“. Pe lângă încălțămintea (cu mărimi cuprinse între 37 și 41) și îmbrăcămintea pentru femei (cu mărimi cuprinse între 34 și 44), colecția include și produse pentru copii. 


Colecția #LETSLOVESUMMER este disponibilă la niviel internațional, în 28 de țări și în SUA.
#LETSLOVESUMMER

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:
www.lidl.ro
www.surprize.lidl.ro
Facebook Lidl Romania
Instagram @LidlRomania
Twitter Lidl Romania

0 comentarii: