Mercedes-Benz si TIFF – de 12 ani co-autorii unei povesti de succes


Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai mare festival din România dedicat filmului de lungmetraj, a ajuns la cea de a XVII-a ediție, iar în ultimii 12 ani, Mercedes-Benz a desăvârșit experiența cinefililor, în calitate de Mașină Oficială. Cluj-Napoca, orașul gazdă al renumitului festival, îi va primi cu brațele deschise pe cineaștii români și internaționali, în perioada 25 mai – 3 iunie 2018. 

„Prezența de 12 ani a Mercedes-Benz la cel mai important și respectat festival din România dedicat cinematografiei reprezintă pentru noi mai mult decât o asociere cu un eveniment - suntem deja co-autori ai unei povești de succes, una care vorbește despre excelența culturală și inspirațională în lumea filmului. An de an, suntem onorați să le asigurăm invitaților TIFF experiențe premium pe durata festivalului, atât de la bordul autoturismelor Mercedes-Benz de ultimă generație, cât și prin punerea în scenă a unor activări memorabile, care vor puncta principalele momente ale Festivalului. Ne face plăcere să revenim la Cluj, un oraș pe care fiecare persoană ar trebui să îl viziteze mai ales în iunie, pentru a-și lua porția recomandată de cultură cinematografică, dar și pe cea de inspirație pentru a conduce noi proiecte”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România.

„TIFF promovează cinematografia autohtonă și internațională, punând accent pe diversitate, originalitate, libertate de exprimare - valori care garantează, an de an, experiențe culturale autentice. De-a lungul celor12 ani de parteneriat, Mercedes-Benz s-a dedicat recunoașterii excelenței prin premierea unor personalități marcante ale filmului românesc și încurajării actorilor talentați care vor să facă un pas mai departe, de la scena teatrului la marele ecran. Le suntem așadar recunoscători, ne bucurăm că împărtășim aceleași valori și așteptăm cu nerăbdare surprizele rezervate noii ediții TIFF”, a declarat Tudor Giurgiu, director festival TIFF.

Cea mai inteligentă limuzină din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E, precum și SUV-ul versatil care poate cuceri orice drum, GLC, vor prezida flota auto a TIFF din acest an, alături de Clasa V, recunoscută pentru confortul oferit pasagerilor. Cele trei staruri Mercedes-Benz le vor oferi invitaților la festival o călătorie de neuitat în drumul spre covorul roșu. La rândul lor, organizatorii vor beneficia de suport logistic din partea autoturismelor comerciale ușoare Sprinter, Vito și Citan. 

Mercedes-Benz susține și în acest an 10 pentru FILM”, programul ce își propune să promoveze în lumea filmului 10 actori de teatru talentați. În cadrul TIFF, actorii beneficiază de materiale de prezentare – broșuri, fotografii și clipuri realizate într-un studio profesionist, participă la o serie de workshopuri și întâlniri și sunt prezentaţi publicului, jurnaliștilor și oamenilor care le-ar putea schimba carierele – regizori, producători, directori de casting și agenţi.

În cadrul Galei TIFF 2018, Mercedes-Benz România va acorda Premiul de Excelență” pentru întreaga carieră unei personalități din lumea filmului românesc. Actori celebri precum Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian și Helmut Sturmer (2012), Luminița Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014), Marin Moraru (2015), Carmen Galin (2016) și Tora Vasilescu (2017) au primit în ultimii ani acest premiu oferit de Mercedes-Benz, pentru contribuția adusă cinematografiei din țara noastră.    

Mai multe informații despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro și www.media.mercedes-benz.ro.

0 comentarii: