Călătorește la Londra prin muzică și poveste la Humanitas Kretzulescu

Dragă iubitor de carte, muzică și călătorii, 
Îmi face o deosebită plăcere să te anunț că luni, 14 septembrie, vom pleca în călătorie la Londra prin lecturile lui Ionuț Grama din 6 romane britanice contemporane și cântecele lui Amy Winehouse interpretate de Judy Florescu pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu, Calea Victoriei nr. 45. 
 
Nu sună foarte tentant, așa-i? Permite-mi să-ți mai dezvălui un pic din planul nostru de vacanță care nu te va sărăci, ba chiar te va îmbogăți sufletește. Cântă, povestește, călătorește este subtema evenimentului nostru, gândit și creat special pentru oamenii sensibili, avizi de frumos și bine, care rezonează cu muzica lui Amy Winehouse și literatura britanică a secolului nostru. Chiar dacă am fost sau nu la Londra, acel oraș are un mister, o atracție și o fascinație aparte asupra omului. Pentru că vrem să călătorim oricând și fără să cheltuim, am ales să vă oferim o bucățică din cultura londoneză a generației tinere dată de muzica lui Amy Winehouse și Scene din viața provincială de J. M Coetzee, Orele îndepărtate de Kate Morton, Cum trăiesc morții de Will Self, Am ceva să-ți spun de Hanif Kureishi, Adio, dar mai stau puțin de Nick Hornby și Arlington Park de Rachel Cusk.Astfel, s-a născut: Jazzulescu inspirat de Londra - Judy Florescu covers Amy Winehouse și lectură Ionuț Grama, un eveniment cu intrare liberă, la care ținuta obligatorie este zâmbetul. 
 
Ministory: Amy Winehouse este cea mai bine vândută artistă britanică a secolului XXI, inventatoare a propriului său stil muzical, câștigătoare a 6 premii Grammy. Pe 14 septembrie Amy ar fi împlinit 31 de ani, iar fanii se vor întâlni pentru a-i sărbători geniul muzical care va a fost, este și va rămâne Amy Winehouse.
 
Invitatul de onoare al serii Jazzulescu inspirat de Londra este actorul Ionuț Grama, cel mai carismatic tânăr actor român, pe care îl vedem în producții de film de la Hollywood, dar și pe scenele teatrului independent din București într-unul din cele mai longevive spectacole Cui i-e frică de Virginia Woolf?. Ionuț Grama este un actor cu foarte multe capacități extra-­meserie, dacă putem spune asta. Joacă în filme hollywoodiene, are un accent impecabil în limba engleză, joacă teatru, traduce piese de teatru, dublează voci pentru filmele de animație și se ocupă și de design digital. Dintre atâtea calități,desprindem că este un artist cu acte în regulă și dacă nu lucrează în film, lucrează la studio, sau repetă la un spectacol, sau creează un banner pentru un site. Pe toate muncile sale le face cu bucurie și o dăruire ce pot fi observate în fiecare dintre proiectele sale. De fiecare dată când îl întâlnești, Ionuț Grama este un om vesel vesel cu plăcerea conversației, calități ce sunt într-­un total contrast cu personajele pe care le interpretează pe scenă sau în filme. Timpul și-­l împarte cu succes între repetiții la teatru, filmări și înregistrări la studio, traduceri de piese de teatru și grafică teatrală, iar când nu lucrează, lui Ionuț îi place să călătorească și cel mai mic prieten al său este motanul Shiro.  


Vă așteptăm să pornim în călătoria muzicală și literară împreună!

0 comentarii: