Înscriere filme în competiția pentru Festivalul de Film UrbanEye 2015



Facem cu ochiul filmelor bune!
Înscriere filme în competiția pentru Festivalul de Film UrbanEye 2015
 
Până pe 7 octombrie mai pot fi înscrise filme în competiția pentru Festivalul de Film UrbanEye 2015.
 
Sunt așteptate filme care abordează aspecte ale realității românești legate de oraș, locuire, arhitectură, patrimoniu sau viața urbană. Filmele pot fi din orice categorie: documentare, ficțiune, experimentale, animație, scurt, mediu sau lungmetraj. 
 
Filmele nominalizate vor fi proiectate într-o secțiune specială a Festivalul de Film UrbanEye din această toamnă (12- 15 noimbrie 2015), iar cel mai bun film va primi premiul juriului.
Regulamentulcare descrie condițiile de participare și formularul de înscriere se găsesc pe websiteul festivalului: www.urbaneye.ro.
 
Event Fb: Înscriere filme pentru premiul UrbanEye  Pagină Fb: UrbanEye Film Festival
Pentru alte informații vă rugăm să ne scrieți la info@urbaneye.ro.
 
Proiectul UrbanEye a fost inițiat în 2014 ca platformă de discuție despre oraș și arhitectură, prin intermediul filmului, atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și pentru publicul larg. Activitatea principală este organizarea primului festival de film din România care promovează discuția despre mediul construit și viața urbană. Începând cu ediția din acest an, UrbanEye încurajează realizarea de filme inspirate din realitatea arhitectural-urbană românească, printr-o secțiune specială în cadrul festivalului.
 
UrbanEye - Despre oraş prin film este un proiect cultural al asociației ARTA în dialog co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
UrbanEye Film Festival 2014 from UrbanEye on Vimeo.

0 comentarii: