#Städtisch Electro 05 - The Mission Special - Solomun

 Prima editie de toamna a Städtisch Electro este una speciala, dedicata evenimentului The Mission, ce va avea loc pe 26 septembrie, la Sala Floreasca si ce ii va avea ca actori principali pe Solomun, Dennis Ferrer, Miguel Campbell, Negru si Onuc.

Setul pe care vi-l prezentam spre auditie a fost inregistrat in weekend-ul recent incheiat si cuprinde setul lui Solomun din cadrul The Social Festival ce a avut loc in parcul Mote din Londra.

Nu uitati ca pe Solomun il puteti vedea live la ◢ The Mission presents SOLOMUN, DENNIS FERRER, MIGUEL CAMPBELL, NEGRU & ONUC ◣ pe 26 septembrie la Bucuresti. 
▷Toamna ne întâmpină cu un line-up de excepție,
într-o locație nou-nouță, Sala Floreasca, sală care găzduiește pentru prima dată un eveniment de muzică electronică, în care atmosfera, set-up-ul și mai ales acoperișul vitrat ne vor duce cu gândul la diminețile însorite ale unei celebre terase de club din Ibiza.

▷Ne pregătim de încă o noapte și o dimineață de neuitat cu head-ul DIYNAMIC MUSIC, Solomun (Official), alături de care își fac de cap pentru prima dată la The Mission, Dennis Ferrer, DJ și producător cu sufletul ancorat în rădăcinile House-ului, care ne-a oferit de-a lungul timpului anthem-uri ca "Hey Hey", "Sandcastles" și "Son of Raw" și Miguel Campbell - un pionier al muzicii electronice, prezent în lumea "underground-ului" încă din anii '90, în 2006 pornind propriul său label Outcross Records, iar în 2010 fiind cooptat în crew-ul Hot Creations.
Suportul local ni-l vor oferi Negru și Onuc.

▷ Not more to say, just more to DANCE!
————————————————————————
♬ SOLOMUN ♬
https://www.facebook.com/SolomunMusic
https://soundcloud.com/solomun

♬ DENNIS FERRER ♬
https://www.facebook.com/dennisferrerobj
https://soundcloud.com/dennis-ferrer

♬ MIGUEL CAMPBELL ♬
https://www.facebook.com/miguelcampbellofficial
https://soundcloud.com/miguelcampbellofficial

♬ NEGRU ♬
https://www.facebook.com/NegruMusic
https://soundcloud.com/Negru

♬ ONUC ♬
https://soundcloud.com/marius-onuc
https://www.facebook.com/marius.onuc
————————————————————————
BILETE REGULAR în sistem e-ticket: 45 RON
Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home) și beneficiezi de o reducere de 5 lei. Plătește cu cardul, fără taxă de curierat.
Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

BILETE REGULAR AVANS: 50 RON (în rețeaua Bilete.ro)
- Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)
- Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” si în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.
- Alte puncte de vânzare: Studio Martin, Bd. Iancu de Hunedoara Nr. 61, Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Calea Griviței, Nr 143, parter, în incinta Hotel Ibis.
BILETE VIP: 100 RON
BILETE REGULAR LA INTRARE: 70 RON
BILETE VIP LA INTRARE: 150 RON

☏ Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la:
+40 733 627 846

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Vă recomandăm să aveţi un act de identitate asupra dumneavoastră.





Städtisch Electro 01 - Camea
Städtisch Electro 02 - Mixofrenia
Städtisch Electro 03 - Livio & Roby @ Vagabundos Ibiza
Städtisch Electro 04 - Sven Vath @ Il Muretto (Jesolo) 

0 comentarii: