Cu LYMTSS te plimbi prin muzica lui Silent Strike - la propriu.


Silent Strike și-a lansat propria aplicație de mobil – Lose Yourself to Music – un experiment muzical gândit împreună cu agenția de publicitate Three și dezvoltat de Mind Treat Studios.

LYTM – Silent Strike își transferă muzica în plan spațial. Noua aplicație pune la dispoziția utilizatorilor o serie de melodii create sau modificate special pentru a fi trăită, dincolo de volum și timp, într-o experiență sinestezică desfășurată și în spațiu. Sunt piese care acum au lungime și lățime, prin care te poți literalmente plimba. Astfel, folosind accelerometrul și geolocalizarea telefonului, aplicația îți recunoaște poziția în melodie și mixează sunetele piesei în funcție de aceasta, fiecare cântec devenind un peisaj sonor unic pentru fiecare utilizator. Fiecare plimbare poate deveni un prilej de a cartografia sunetele pe care le auzi dintr-o piesă, inclusiv canalizate în funcție de instrument sau structuri compoziționale. Practic, Silent Strike lansează în premieră o aplicație care resetează parametrii de lectură senzorială când vine vorba de muzică – în plus față de trăirile pe care le stimulează înseși piesele sale. 

"Încerc să vin cu ceva diferit de fiecare dată și cred că aplicația LYTMSS chiar este o experiență nouă. Sunt foarte încântat de ce-a ieșit și sper că și ascultătorii Silent Strike să fie la fel." spune Ioan Titu, Silent Strike

Aplicația LYTMSS este disponibilă în App Store și poate fi descărcată gratuit. Link-ul scurt pentru download este http://apple.co/1L70Ejy.


0 comentarii: