BIEFF nominalizat la Premiile Orașului București 2015 – Gala BucureștiTu

În așteptarea celor mai noi creații ale regizorilor experimentali români, suntem onorați să anunțăm că BIEFF este nominalizat la Premiile Orașului București 2015 – Gala BucureștiTu, eveniment organizat de Primăria Municipiului București și ArCuB și bazat pe votul publicului. BIEFF este nominalizat la categoria film, alături de doar două alte festivaluri.

Ca și în anii precedenți, BIEFF rămâne devotat scopului de a crea o atmosferă culturală efervescentă în București prin invitații remarcabili, care au făcut istorie în domeniul cinematografic (precum Terry Gilliam și Peter Greenaway), prin a oferi studenților și cinefililor șansa de a întâlni aceste personalități, prin premiere cinematografice de certă valoare (filmele laurate cu Leul de Aur la Veneția, așa cum au fost „A Pigeon Sat on A Branch Reflecting on Existence”, de Roy Andersson, sau „Pieta”, de Kim Ki-Duk) și prin proiecția creațiilor semnificative din marile festivaluri europene: QUINZAINE DES RÉALISATEURS - Cannes Film Festival, BERLINALE Forum Expanded - Berlin International Film Festival, International Film Festival ROTTERDAM, Oberhausen ISFF.

Dacă ne-ați fost alături în sala de cinema, la Masterclass-uri sau evenimente unicat, sperăm că veți fi alături de noi și online. Vă puteți exprima votul AICI. Votul este deschis pâna pe data de 14 septembrie, iar pe 20 septembrie rezultatele vor fi anunțate în cadrul Galei BucureștiTu, Premiile Orașului București.

Le mulțumim tuturor partenerilor, sponsorilor, susținătorilor și prietenilor festivalului pentru sprijinul lor. Această nominalizare le aparține în egală măsură și lor.
 

0 comentarii: