DrumStage lanseaza primul videoclip 360° cu Adrian Tabacaru



Proiectul DrumStage, demarat şi organizat de NoCity Studio în colaborare cu X-Lab Solutions a lansat prima filmare realizata in cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest 2015. Videoclipul ce il are in prim- plan pe Adrian Tabacaru, tobosarul trupei Taine, este unul cu totul deosebit fiind montat la  360° . Astfel, in timpul derularii videoclipului puteti vizualiza mai multe cadre simultan. Piesa ‘’A Valediction: forbidding Mourning’’ este un poem scris de John Donne si a fost interpretata la voce de Dragos Cretu si Andy Ionescu pe partea de backin vocals.
 
Anul acesta, echipa DrumStage a fost prezenta pentru prima oara la un festival de anvergura Rockstadt Extreme Fest, reusind sa prezinte publicului nu mai putin de 14 tobosari talentati care au pregatit diverse momente artistice in spatele tobelor. Printre invitati s-au aflat headlineri de top precum: Septimiu Harsan, Razvan Ristea, Adam Marko, Adrian Tabacaru, Andrei Ilie, Sergio Ponti sau Marian Mihaila.
 
In perioada urmatoare vom lansa cate un videoclip pentru fiecare tobosar invitat la scena DrumStage, asa ca ramaneti conectati cu noi accesand pagina noastra de facebook. De asemenea, va incurajam sa ne propuneti idei de cum putem imbunatati experienta DrumStage sau chiar ce tobosari doriti sa vedeti la urmatoarele evenimente.
 
DrumStage este un concept nou pe piata din Romania de evenimente live, ce are in prim-plan tobosarii, organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-lab Solutions. In cadrul show-urilor noastre puteti urmari tobosari de top din Romania si din strainantate, drum battle-uri, concerte concept, workshopuri alaturi de tobosarii invitati.
 
Adresa facebook: https://www.facebook.com/drumStage?fref=ts
Canal youtube: https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg

0 comentarii: