Sculpturi (vii), burgeri, bongo, viniluri, experimente. De joi până duminică, la Baraka.



Terasa Baraka din Herăstrău găzduiește sâmbătă de la orele 20:00 un performance experimental cum rar văd ochii și aud urechile - an ego surgery. DEJA-NU, proiectul sculptoriței și pictoriței canadiene Marie-Lou Desmeules împreună cu producătorul român Silent Strike, va avea premiera live, sub forma unui spectacol audio-vizual. În cadrul acestuia, Marie-Lou va crea un personaj prin procedurile specifice construcțiilor vizuale pentru care este renumită, în compania sonoră semnată Silent Strike, care va improviza în ritmul sculpturii vii care se va naște sub ochii noștri. Procesul prin care va trece actrița Ana-Maria Irimia, modelul ales de Marie-Lou după apelul sprijinit de Pavilion și Reforma, va dura aproximativ trei ore, timp în care Silent Strike va gestiona live plăceri sonore, la pas cu pensula Desmeules. 

Despre acest proiect se poate citi în detaliu în revista germană SUPERLATIVE MAG, iar despre Marie-Lou Desmeules: un interviu amplu în SUB25

În tandem cu tonul experimental al serii, FRATELENORD pregătește o întâmplare special croită pentru evenimentul sus numit. ”Bayrampașa”, al nouălea album de până acum, recent lansat, este disponibil pe BandCamp și a primit critici pozitive pe StereoBeasts și SUB25

De gustări aburinde se ocupă prietenii noștri de la BurgerVan.
Un eveniment propus de Banana Society.

Programul săptămânii la Baraka
JOI: Adio, Artskul! Bună, Baraka!
VINERI: Găzduim un târg minunat, o seară dedicată vinilurilor și un day-time party pe voie bună (detalii aici), iar noaptea rămânem cu Bully și AltOm (detalii aici).
SÂMBĂTĂ, înainte de performance-ul de mai sus, ne unduim în ritm de bongo cu Ernesto de la Golan și Marika, de la 5 la 8 pm (detalii aici).
DUMINICĂ: desfătare audio alături de Kosta (detalii aici).

De vineri seară până duminică, suspinăm lângă ingredientele delicioase de la Burger Van, oaspeții noștri speciali, care, apropos, au inclusiv cel mai gustos burger vegetarian pe o rază de muuuulți kilometri!

Accesul la toate evenimentele de la Terasa Baraka este liber, în limita spațiului disponibil.
Primim cu drag biciclete, patrupezi, copii veseli și doritori de Wi-Fi.

Pe Facebook suntem aici și aici.

0 comentarii: