Drumstage lanseaza primul quiz concurs dedicat tobosarilor din RomaniaAccepta provocarea lansata de echipa DrumStage si poti castiga una din cele 6 invitatii la concertele sustinute de  Machine Head si Enter Shikari la Arenele Romane din Bucuresti.
Proiectul DrumStage, demarat şi organizat de NoCity Studio în colaborare cu X-Lab Solutions va testeaza cunostintele despre trupele romanesti. Raspundeti la cele 10 intrebari ale quiz-ului nostru si puteti fi castigatorul unei invitatii de o singura persoana  la concertele Machine Head si Enter Shikari
 
Regulile concursului!!! 
Punem la bataie 3 invitatii pentru o singura persoana la Machine Head si 3 invitatii la concertul sustinut de Enter Shikari, ambele la Arenele Romane din Bucuresti, iata ce trebuie sa faceti:
1. Raspundeti la toate intrebarile quiz-ului (https://apps.facebook.com/fb-quizzes/apgexk)
2. Da like paginii noastre DrumStage (https://www.facebook.com/drumStage?fref=ts)
3. Distribuie mai departe concursul pe pagina ta de facebook
 
Nu este obligatoriu sa raspundeti corect la toate intrebarile, trebuie doar sa parcurgeti tot testul. Castigatorii celor 3 invitatii pentru concertul Machine Head vor fi anuntati pe pagina noastra de facebook pe data de 19 septembrie. Pentru Enter Shikari castigatorii vor fi anuntati pe data de 2 octombrie.
 
Pentru desemnarea castigatorilor vom folosi random.org
ATENTIE!!!! Cine nu raspunde la mesajul nostru privat in maxim 24 de ore pierde invitatia si vom alege pe altcineva.

0 comentarii: