Surprizele se tin lant la Young Music Festival

Pentru cǎ a mai rǎmas doar o sǎptǎmânǎ pânǎ la cel mai așteptat festival concurs al toamnei, vǎ dezvǎluim câteva dintre surprizele cu care vǎ așteptǎm weekendul viitor. 
 
Înainte de a urca pe scenǎ, tinerii artiști vor avea ocazia sǎ mai scape puțin de emoții și sǎ se încǎlzeascǎ alǎturi de profesorii Școlii “Crina Mardare Music Experience”, aflatǎ în incinta Arenelor Romane. Audițiile vor fi presǎrate cu scurte pauze “de lucru” în care atât copiii, dar mai ales pǎrinții, sunt invitați la workshop-uri interactive susținute de artiști și vocal-coaches cu vastǎ experiențǎ în domeniul artistic. Temele vor fi diverse și de mare interes pentru toți cei ce aspirǎ la o carierǎ muzicalǎ. Vom vorbi despre importanța teoriei și a instrumentului în viața unui artist, despre necesitatea tehnicii vocale și a studiului individual, despre “cultivarea” și educarea vocilor pentru diferitele genuri vocale, despre expresia corporalǎ și atitudinea scenicǎ, despre lansarea pe piațǎ și drumul cǎtre succes, dar și despre experiența studioului. 
 
În cadrul finalei, pe 19 septembrie, pe lângǎ cele 3 premii și 3 mențiuni acordate pentru fiecare categorie de vârstǎ, vor fi și 2 premii cu totul și cu totul speciale – cursuri gratuite de actorie și de canto. 
 
Cea mai pretigioasǎ școalǎ de muzicǎ din România, “Crina Mardare Music Experience”, pune la bǎtaie o bursǎ întreagǎ de studiu, pe o duratǎ de 11 luni, care va fi acordatǎ celei mai bune voci din concurs. De asemenea, “TV&Film Academy by Ruxandra Ion”, cea mai recunoscutǎ și respectatǎ școalǎ de actorie și producție din țarǎ, oferǎ o bursǎ pe 10 luni concurentului cu cel mai mare potential artistic. 
 
Ne bucurǎm sǎ vǎ mai împǎrtǎșim cǎ, pe lângǎ artiștii deja anunțați – Sore, Bubu College Experience și Vița de Vie – ni s-au alǎturat și Criss cu Vlad, membrii trupei One (ex. Lala Band). Pe lângǎ faptul cǎ vor prezenta marea finalǎ, cei doi vor susține un moment artistic în cadrul acesteia și vor participa la workshop-urile din ziua precedentǎ. 
 
Am intrat pe ultima sutǎ de metri cu înscrierile, așa cǎ dacǎ nu ați fǎcut-o încǎ, mai aveti timp pânǎ pe 16 septembrie sǎ ne trimiteți un LIVE demo pe adresa youngmusicfestival@gmail.com. Pentru detalii despre regulament și alte informații ne gǎsiți pe www.youngmusicfestival.ro și pe Facebook/YoungMusicFestival.

0 comentarii: