Unde ieşim la teatru in luna octombrie

Şi in luna octombrie sunteti aşteptati la Palatul National al Copiilor o serie de piese de teatru ce nu trebuie ratate:
Pe 9 octombrie este programata comedia “Fa-mi loc”, un spectacol spumos, in care Medeea Marinescu si Marius Manole demonstreaza ca viata e plina de surprize!

Daca o incursiune in Bucureştiului interbelic vi se pare tentanta, nu pierdeti intâlnirea de la Palatul National al Copiilor, cu “Take Ianke şi Cadir’, de pe 14 octombrie. Va aşteapta in rolurile celor trei negustori de moda veche Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs şi Doru Ana!

Pe 15 octombrie la Sala Mica a Palatului National al Copiilor aveti din nou intâlnire cu Ioan Gyuri Pascu şi Niculae Urs, de data aceasta in spectacolul “Dulce Amar de România”! Veti lua parte la un duel indirect intre umorul subtil al lui Topirceanu şi cel profund al lui Nenea Iancu, intr-o reprezentatie inedita, in care Niculae Urs celebreaza 65 de ani de viata şi 40 de ani de teatru! Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor şi online pe startickets.ro şi bilete.ro.

Iar pe 16 octombrie Rodica Popescu-Bitanescu va invita la cel mai nou spectacol al sau! “Inca-i bine!” este o comedie de tranzitie, cu patru femei şi doi barbati, din al caror duel verbal ies adevaruri despre agitatul nostru prezent. Textul şi regia: Rodica Popescu-Bitanescu. Distributie:  Rodica Popescu Bitanescu, Giliola Motoi , Ioana Marcoiu , Iuliana Calinescu , Radu Solcanu , Stefana Ionescu Darzeu , Razvan Hincu

Iar pe 17 octombrie este timpul pentru un spectacol de colectie: sunteti aşteptati la intâlnirea cu Maestrul Radu Beligan,  in piesa “Egoistul”!  In distributie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crâşmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu,  Cesonia Postelnicu şi  Silviu Biriş.

Şi pe 19, octombrie la Sala Mica a Palatului National al Copiilor aveti întâlnire cu “4 x 4 personaje”, o piesa în patru tablouri şi 16 personaje, interpretate de Ioan Gyuri Pascu, Ioana Ancea, Alice Nicolae si Andrei Rosu.

Pentru toate spectacolele de mai sus gasiti bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor şi online pe startickets.ro şi bilete.ro

Iar daca tot in octombrie doriti sa asistati la inegalabilul duel teatral "Caramitru - Malaele, câte-n luna şi in stele", sunteti invitati la Sala Mare a Teatrului National din Bucureşti. Doi titani ai scenei româneşti va ofera un captivant spectacol de improvizatie, in care versurile şi schimburile iscusite de replici se impletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin, pe 12 octombrie. Pentru acest spectacol biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, şi online pe startickets.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro şi biletoo.ro

0 comentarii: