Cea de-a doua ediție a Bucharest Craft Beer Festival deschide sezonul de bere altfel, la Verde Stop

După ce în 2016 am sărbătorit berea craft la început de toamnă și am declarat împreună ziua de 4 septembrie ca ziua națională a berii craft, anul acesta deschidem sezonul de bere altfel la începutul verii! Cea de-a doua ediție a  Bucharest Craft Beer Festival va readuce producția de bere la nivel de artă, cu licori artizanele ce vor satisface cele mai pretențioase gusturi.
 
Bucharest Craft Beer Festival 2017 va avea loc între 9 și 11 iunie, la Verde Stop  (Barbu Văcărescu 162 - 164), iar biletele s-au pus în vânzare în Rețeaua IaBilet și online pe IaBilet.ro, la prețul de 17 lei biletul de o zi și 45 lei abonamentul.
 
De asemenea, organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 2 iunie, abonamentele vor avea prețul promoțional de 39 de lei.
 
Fenomenul berii artizanale a început în bucătăriile și garajele oamenilor, care au învățat să își prepare propria bere, dar nu s-au mulțumit cu atât. Ambiția lor a dus la o adevărată revoluție a berii artizanele, un fenomen bazat pe individualitate, creativitate și experiment. Bucharest Craft Beer Festival i-a adunat pe acești oameni creativi într-un singur loc, pentru un regal de arome și gust, iar ediția din 2017 va fi și mai diversificată, cu cea mai bună bere craft din România, dar și de peste hotare.
 
Bucharest Craft Beer Festival 2017 vine cu zeci de sortimente de bere, fiecare specială, unele deja cunoscute, altele noi și neașteptate. Pe lângă bere, vedeta evenimentului, festivalul propune și diverse tipuri de cidru și mâncăruri deosebite, și ele diversificate față de anul precedent. De la mâncare mexicană sau burgeri gourmet, la barbeque texan și pizza artizanală, oferta culinară a festivalului va întregi pe deplin gustul aparte al berilor.

În plus, vă așteptăm cu:
- Târg de viniluri – muzică bună la prețuri pentru toate buzunarele;
- Barber shop;
- Concerte și DJs, în fiecare zi;
- Multe surprize și concursuri!
 
Trupele care vor cânta în cadrul festivalului vor fi anunțate în cel mai scurt timp, alături de starurile evenimentului – berile!
 
Programul evenimentului se prezintă astfel:
- Vineri, 9 iunie: 17:00 - 23:00
- Sâmbătă, 10 iunie: 12:00 - 23:00
- Duminică, 11 iunie: 12:00 - 23:00.

Bucharest Craft Beer Festival 2017 – Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC!
 
Accesul la Bucharest Craft Beer Festival 2017 se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.
 
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe), precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.
 
Bucharest Craft Beer Festival 2017 este un eveniment organizat de Mixtopia – LIVEPRO Events.
 
Susținut de RADIO GUERRILLA
 
Sponsor: Kaufland
 
Facebook: https://www.facebook.com/BucharestCraftBeerFestival

RSVP: https://www.facebook.com/events/1551304184882037/

Web: http://craftbeerfestival.ro/

0 comentarii: