Răzvan Exarhu lansează "Fericirea e un ac de siguranță"

Vă invităm joi, 18 mai 2017, la o întâlnire cu autorul, povestitorul, ironicul, curiosul, carismaticul Răzvan Exarhu, cu ocazia lansării primei sale cărți, “Fericirea e un ac de siguranță”, cu ilustrații de Andreea Chirică. O carte care vă va face să râdeți cu lacrimi, dar și să plângeți la câteva rânduri distanță.

Veți putea afla că sănătatea e sănătoasă, că “laicul pe Facebook a devenit o formă a credinței”, că șlapul și șaorma cu de toate ar trebui să figureze pe stema României... Cartea cuprinde multe informații utile: când ar trebui să te culci la loc ca să nu dai foc la casă, ce poate fi mai cool decât să fii hipster, de ce iubiți sportul dacă fumați mult? Veți putea citi și despre o fericire tristă, despre o altfel de Românie, care nu mai există, despre cum ne pierdem viața încercând să trăim.

Lansarea va avea loc începând cu ora 18.00 în pergola din Grădina Verona (Librăria Cărturești Verona, Strada Pictor Arthur Verona 13-15, București). La eveniment vor fi prezente și Andreea Chirică, ilustratoarea cărții, și Irén Arsene Máté, co-fondatoarea Curtea Veche Publishing. După ce ultimele zile au însemnat un schimb de întrebări provocatoare și răspunsuri pe măsură pe rețelele de socializare în jurul hashtag-ului #acdesiguranta, Răzvan Exarhu va răspunde acum și întrebărilor publicului.

Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări la adresa evenimente@curteaveche.ro.

Evenimentul este posibil cu sprijinul partenerilor Iqos și Klarmedia.

0 comentarii: