Regal pop-jazz-funk cu Candy Dulfer, in premiera la Bucuresti

Celebra saxofonista Candy Dulfer vine in premiera in Romania, unde va sustine un concert pe data de 17 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Artista promite un regal de muzica jazz-funk intr-un concert organizat de Jazz Syndicate Live Sessions.
 
Despre artista olandeza se poate afirma fara riscul de a gresi ca s-a nascut pentru muzica.  Inca de mica s-a indragostit de ritmurile saxofonului, tatal sau fiind un virtuoz al acestui instrument. Candy Dulfer canta de la sase ani, iar prima trupa (Funky Sfuff) si-a format-o pe cand avea doar 14.
 
In prezent, discografia sa numara nu mai putin de 11 albume de studio, doua live si o compilatie. Artista vine acum la Bucuresti pentru a-si promova cel mai recent album, intitulat „Together”.
 
Este cunoscuta publicului autohton mai ales gratie smah hit-ului Lili Was Here, interpretat in duet instrumental cu celebrul David Stewart (ex-Eurythmics).
 
Cariera sa a cunoscut insa mai multe puncte de referinta. Candy Dulfer a fost apreciata inca de la debutul sau discografic, albumul sau intitulat „Saxuality” fiind nominalizat pentru un premiu Grammy. In 1987, a cantat in deschiderea concertului Madonna de pe stadionul „De Kuip” (Feyenoord) din Rotterdam, iar prestatia sa a entuziasmat audienta. De-a lungul timpului, a inregistrat piese de succes alaturi de mai multi artisti de rang mondial, precum Prince, David Stewart, Van Morrison si Maceo Parker si a urcat pe scena alaturi de Alan Parsons, Tower of Power si Pink Floyd.
 
In prezent, Candy Dulfer este in turneu prin Europa si America de Nord, unde are programate atat concerte proprii, cat si aparitii in cadrul unor mari festivaluri de jazz si blues. In toamna, revine pe Batranul Continent si ajunge si la Bucuresti, unde va invitam sa o ascultati si sa o admirati.
 
Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti şi Humanitas, CinemaPro), online pe site-ul Eventim.ro, dar si la casieria Salii Palatului.
 
https://candydulfer.nl/
RSVP: https://www.facebook.com/events/139562673254183/

0 comentarii: