Shine Festival 2017: Noi confirmari, Golden Circle Sold Out, Bilete de o zi si Programul festivalului

Shine Festival, cel mai efervescent festival al Capitalei, anunta inca 6 noi nume pe afisul festivalului, Zona Golden Circle Sold Out, dar si introducerea de bilete de o zi la pretul de 85 de lei in zona Acces General. De asemenea, mai jos puteti gasi si programul festivalului. Nu uitati ca ne aflam in perioada de presale unde biletele si abonamentele au preturi speciale!
 
Cele mai noi trupe confirmate, care si inchid afisul festivalului, sunt: Am Fost la Munte si Mi-a PlacutJinxy Von D’ersUmbraNext ExArthur si Mouse N Monkeyz. Cele sase nume se adauga trupelor deja confirmate: Three Days GraceSubcarpatiAlternosferaVita de VieSuie PaparudeE.M.I.L., Coma si Luna Amara.
 
Nu uitati si de oferta Shine Together: daca veniti in gasca la concert, adica daca veti cumpara in aceeasi comanda 5 abonamente de pe iabilet.ro, aveti reducere 20% adica unul din abonamente este gratuit! De asemenea, la festival dupa ora 00:00, puteti cumpara trei beri cu doua jetoane!
Three Days Grace 
Povestea "Three Days Grace" incepe inocent in anul 1992 sub denumirea de "Groundswell" cand singurele intrigi ale protagonistilor ei erau problemele intampinate la liceu. Dupa un singur album, Wave Of Popular Feeling (1995), membrii trupei se despart ca mai apoi, in 1997, drumurile lor sa se reintalneasca sub lumina unui nou proiect intitulat Three Days Grace. Dupa doua decenii in care au devenit trupa simbol a rockului alternativ din Canada, Three Days Grace se mandresc cu numeroase discuri de Platina castigate in mod special pentru primele trei albume care le-au definit cariera: Three Days Grace (2003), One-X (2006) si Life Starts Now (2009). Cel mai recent album al trupei, Human (2015), a fost clasat pe locul 1 in topurile de peste ocean. Muzica trupei "Three Days Grace" este cunoscuta in toata lumea datorita unor single-uri precum "Painkiller", "Riot", "Pain" sau "I Hate Everything About You", iar mesajul lor a ramas acelasi in toti acesti ani: "Tu ai putea sa schimbi ceva in viata ta daca ai avea la dispozitie doar trei zile?"
 
Abonamentele pentru Festivalul Shine se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara dar si in retelele eventim si bilete.ro 
 
- presale 129 lei Abonament Acces General si 85 de lei biletul de o zi pana pe 30 iunie
- in ziua concertului: 150 de lei Abonamentul Acces General si 100 de lei biletul de o zi
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. 
Biletele de o zi se afla in zona acces general. 
 
Dupa ce in 2015 a castigat tilul de “Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar in 2016 "Best Alternative Performance" si s-a bucurat de prezenta a peste 8.000 de spectatori in cele doua zile, sub egida “Come & Shine”, festivalul isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor de profil din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si le promite ca nu le va insela asteptarile nici in 2017 ! 
 
Un festival oferit de BestMusic Live Concerts si sustinut de ROCK FM si Banca Romaneasca

0 comentarii: