Loredana in India si Tibet, jurnal inedit

Aflata intr-o calatorie in India si Tibet, Loredana a ales sa impartaseasca cu fanii ei cele mai importante momente, iar totul s-a transformat intr-un inedit jurnal pe facebook.

Artista posteaza zilnic fotografii si filme cu locuri si oameni pe care-i descopera si, ca de obicei, isi surprinde publicul cu puterea transformarilor sale. In fotografiile pe care le puteti descoperi pe canalele sale de social media, Loredana poarta haine indiene si pare ca s-a contopit cu traditiile si cultura locului, e calare pe elefant, este alaturi de copii tibetani, calugari budhisti sau muzicieni locali.

In aceasta calatorie, dupa ce a vizitat Jaipur si cateva manastiri din India, Loredana a ajuns in Tibet pana in orasul in care locuieste Dalai Lama, Dharamshala.

Cea mai titrata artista din Romania, Loredana si-a facut publice de multa vreme interesele nu doar pentru o viata sanatoasa din punct de vedere alimentar, ci si spiritual. De doi ani Loredana este si Ambasador Onorific al traditiei yoga in Romania si un promotor al festivalului Dakini, festivalul la care se reunesc practicantii de yoga din Europa.

Pentru fanii ei din Romania, Loredana a lansat zilele trecute un cantec amuzant despre o iubire... la semafor. ”Fugit din Rai” este o piesa pe care artista a prezentat- o pentru prima data in super show-ul Sentimente la Sala Palatului, anul trecut, si pe care acum o prezinta publicului in varianta lyric video cu o animatie foarte simpatica pe care o puteti urmari aici.

0 comentarii: