Evanescence la Bucuresti: Ultimele doua saptamani de bilete la oferta!

Evanescence, renumita formatie rock din Statele Unite, va concerta in data de 29 iunie, in premiera pe scena Arenelor Romane din Bucuresti alaturi de Killa, Sede Vacante si Fall Has Come! Show-ul se anunta a fi unul spectaculos, formatia vine la Bucuresti cu un arsenal intreg de hituri care ramas pe buzele fanilor din intreaga lume!
 
Va reamintim cu aceasta ocazie ca au mai ramas doar doua saptamani in care mai gasiti bilete la preturi speciale, 300 Lei la categoria A (Include: afis A3, bilet fizic amintire si o bere din partea casei) si 170 Lei la categoria C. Incepand cu data de 1 iunie acestea se vor scumpi si vor costa 315 lei la categoria A si 185 de lei la categoria C. La intrare, in limita biletelor ramase, preturile vor fi urmatoarele: 330 lei la categoria A si 200 de lei la categoria C. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea!
 
Amy Lee, solista formatiei Evanescence, a dezvaluit numele noului album de studio ce va ajunge la fanii trupei incepand cu toamna acestui an. Materialul se va numi "Synthesis" si este unul dintre cele mai importante proiecte ale trupei deoarece aduce schimbari majore in structura muzicii Evanescence!
 
Despre Evanescence
Evanescence se afla din nou in formula magica in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care au consacrat trupa si care au ramas nemuritoare pe buzele fanilor din intreaga lume. Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" si "Best Hard Rock Performance".
 
Albumul "Fallen" a ramas si in ziua de azi in topul preferintelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platina in intreaga lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reusit sa ramana in top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes in palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat dupa lansare si a fost premiat cu Aur in Australia, Canada si Marea Britanie.
 
Muzica formatiei Evanescence poarta o paleta intreaga de influente si a fost incadrata de catre critici in diverse categorii, de la rock, nu metal si gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valente sofisticate si o atentie deosebita pentru detalii, Evanescence au reusit sa ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.
www.evanescence.com
www.facebook.com/Evanescence/
www.youtube.com/user/EvanescenceVEVO
 
Killa (IT)
Supergrupul italian Killa este format din trei artisti unici, solista Gianna Chilla, chitaristul Simone Gianlorenzi si Dj-ul Emiliano Torquati, a caror vaste experiente s-au contopit intr-un proiect unic intitulat Killa. Cei trei artisti au background-uri muzicale extrem de bogate, concertand pe scene mari alaturi de nume grandioase. Simone Gianlorenzi, considerat a fi unul dintre cei mai buni chitaristi din Europa, endorsat oficial de catre Yamaha, a cantat pe scena alaturi Steve Vai, Kee Marcello, Vinnie Moore, Guthrie Govan. Emiliano Torquati este cunoscut sub numele de "Skrillex" al Italiei, iar Gianna Chilla canta in turnee mondiale inca de cand avea 18 ani. Killa abordeaza un stil neingradit de genuri, trecand cu usurinta de la Nu Metal la rock si muzica electronica in cel mai artistic mod cu putinta.
www.youtube.com/watch?v=nqVozGSzIyU
www.youtube.com/watch?v=5QvwS3g-Cu8
 
Sede Vacante (GR)
Sede Vacante este un proiect Goth Rock/Metal extrem de ambitios ce a luat nastere in 2013, in Grecia, sub atentia multi-instrumentalistului Michael Tiko si a frumoasei soliste Constantine Alex. Ulterior, tobosarul Jannis Konst si basistul Jim Siou au completat lineupul trupei grecesti alaturi de care concerteaza pe scenele europene. "Skies Infernal" este titlul albumului de debut pe care Sede Vacante l-au lansat in 2016 sub egida casei germane de discuri Pride & Joy Music fiind materizat de catre Fotis Benardo (ex-Septicflesh, Six4Nine)
www.facebook.com/sedevacanteband/
www.youtube.com/watch?v=HwvZ2Vq86WM
 
Fall Has Come (IT)
Proiectul alternative rock Fall Has Come a cucerit scena italiana inca de la primele sale piese, luand cu asalt, intr-un timp extrem de scurt, toate topurile nationale. Ecourile muzicii Fall Has Come au ajuns pana in Tara Galilor si Scotia, unde formatia este nelipsita de pe canalele de radio. Toti membrii trupei sunt muzicieni profesionisti cu o vasta experienta artistica, iar compozitiile lor sunt puternic incarcate de emotie.
www.facebook.com/fallhascome
www.youtube.com/watch?v=qHC1U1KRn6A
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Biletele au urmatoarele preturi:
- PRESALE: 300 Lei categoria A (Include: afis A3, bilet fizic amintire si o bere din partea casei) si 170 Lei categoria C pana pe 1 iunie
- PRESALE 2:  315 lei categoria A si 185 de lei categoria C pana pe 29 iunie
- La Intrare: 330 lei categoria A si 200 de lei categoria C
 
Harta Locatiei: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg
Categoria A: cu loc in tribuna, sectoarele K si E
Categoria C: cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.
Va reamintim ca pachetele VIP Meet & Greet si Categoria B de bilete sunt Sold-Out!
 
Un eveniment METALHEAD BestMusic Live Concerts

0 comentarii: