Ghidaje gratuite la Muzeul Theodor Aman

Muzeul Municipiului București vă invită să aflați mai multe detalii despre viața și opera artistului Theodor Aman, în cadrul unor vizite ghidate desfășurate în luna mai 2017 la Muzeul Theodor Aman.
 
Activitățile fac parte din inițiativa intitulată Muzeul lunii, care își propune să aducă în atenția publicului nouă unități aflate în componența sa. Casa Filipescu-Cesianu a fost punctul de pornire în luna martie 2017, apoi campania a continuat în luna aprilie cu Palatul Suțu.


Luna mai este dedicată Muzeului Theodor Aman, aici având loc activități precum: spectacolul-premieră "Anotimpurile”, activități educative dedicate copiilor, dar și ghidaje gratuite.


Ghidajele gratuite sunt susținute de Greta Șuteu, muzeograf, în primele două zile de sâmbătă din lună, respectiv, 6 și 13 mai 2017, începând cu ora 11.00.

 
Participarea la ghidaje se face pe bază de programare, pe adresa de e-mail: conferinte@muzeulbucurestiului.ro sau la numărul de telefon 0213. 156. 858, în intervalul orar 9.00-16.00, de luni până vineri.

 
Locurile sunt limitate, un grup având un număr maxim de 20 de persoane.
Participanții beneficiază de ghidaj gratuit, însă achită intrarea în muzeu (bilet întreg - 5 lei, bilet cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari - 2 lei)

 
Contact: media@muzeulbucurestiului.ro
Detalii despre evenimentele organizate de Muzeul Municipiului București: www.muzeulbucurestiului.ro/evenimente.html

0 comentarii: