Trooper anunta invitatii din concertul de la Arenele Romane!

In cadrul concertului Trooper care va avea loc pe 4 noiembrie la Arenele Romane vor urca pe scena trupe de referinta ale rock-ului autohton. Taine, Altar, Gothic, C.A.S.H. si Chrom Dioxid sunt cele cinci nume „grele” care completeaza afisul unei seri de „Scandal.” Un alt element de noutate pe care Trooper il anunta pentru concertul din toamna de la Bucuresti este un „slot” pe afisul evenimentului pentru o trupa cu statut de new-comer.

Alin Coiotu' Dinca detaliaza: „Suntem gata sa rupem scena alaturi de muzicienii din Taine, Altar, Gothic, C.A.S.H. si Chrom Dioxid, care ne sunt prieteni vechi, si sa dam o sansa in drumul spre afirmare unei gasti aflate la inceput de drum. In programul evenimentului si pe afisul concertului, mai avem un loc liber pe care il 'scoatem la bataie'. Astept pe adresa de email coiotu@rockfm.ro un mesaj cu subiectul 'eu vreau' de la fiecare trupa care isi doreste sa urce pe scena cu noi. Mesajele se pot trimite pana pe 30 mai, apoi prietenii care ne urmaresc pe Facebook vor alege cine va canta cu noi in seara de 4 noiembrie.”

Concertul, anuntat initial pentru data de 28 octombrie, a fost reprogramat pe 4 noiembrie si va avea loc tot la Arenele Romane, in cortul incalzit. Evenimentul marcheaza peste 20 de ani de cand formatia face neintrerupt "scandal” pe scena muzicala din Romania si va aduce in prim-plan cele mai cunsocute si indragite piese Trooper, alaturi de elemente surpriza. Daca ai crescut cu “Tari ca muntii”, “Amintiri” sau “Strigat", dar si daca "In ziua a opta” ori "Anul sarpelui” se afla in topul preferintelor tale, atunci concertul acesta este pentru tine!

Pentru reintalnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

50 de lei intrare generala și
70 de lei in ziua spectacolului

Biletele se gasesc pe iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

0 comentarii: