Patricia Kaas: "Un spectacol care seamănă cu mine, cea de acum"

"Vreau să vă propun un spectacol care seamănă cu mine, cea de acum", spune Patricia Kaas despre showul cu care revine în România peste o lună. La patru ani distanță de la ultimul său concert la noi în țară, Patricia Kaas și-a programat două întâlniri cu fanii români. Pe 24 iunie, ea cântă la Sala Palatului din Bucureşti, și două zile mai târziu, pe 26 iunie, în Parcul Rozelor din Timişoara. Biletele VIP de la Sala Palatului sunt epuizate. Organizator: Events.
 
Când casa de discuri Warner Music France anunţa lansarea noului album al Patriciei Kaas în 2016, artista spunea: "Ce mi-aş dori astăzi?... Un album precum cele pe care le scoteam pe vremuri. Un album cu melodii care să mă reprezinte". Discul include 13 piese, în nota melancolică specifică artistei. "Nu sunt tristă, ci melancolică. Când îţi pierzi mama la vârsta de 20 de ani, iar tatăl tău moare la scurt timp după, melancolia face parte din viaţa ta", mai adăuga Patricia.
 
Patricia Kaas a fost recent nominalizată la categoria "Best French Act Award" la Big Apple Music Awards 2017, gală ce va avea loc pe 22 octombrie, la New York. În afară de Patricia, la aceeași categorie mai sunt nominalizate Indila şi Mylene Farmer. La categoria "Best Romanian Act" concurează Inna şi Alexandra Stan. Fanii Patriciei o pot vota pe Twitter, Facebook şi Instagram la  #BAMA2017DiamondEdition_PatriciaKaas
 
Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile la preţurile de 120, 150, 200, 250 sau 300 lei. La Timișoara, biletele costă 80, 120, 160, 200, 240 sau 300 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele se pot cumpăra online, pe eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

0 comentarii: